Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 17 Şubat 2021 Çarşamba Show TV Canlı İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Show TV ekranlarında farklı gündemi ile saat 15.15'te ekranlara geliyor. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 17 Şubat 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayınlanamaya başlayan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında bugüne kadar konuşulmayanlar konuşuluyor, gizli kalmış suçlar ortaya çıkıyor. Mağdurlar ve suçluların yüzleştiği programın sunucusu Didem Arslan Yılmaz gazetecilik deneyimi ile olayları farklı açılardan değerlendiriyor. Program hafta içi hergün saat 15.15’te ekrana geliyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 16 Şubatta Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünde sahte gelin dolandırıcılığı gündem olmaya devam etti. Sahte gelinlerin mahkeme aşamasına geçtiği olayda yeni mağdurlar ekrana geldi. Programın dün ekrana gelen bölümünde yine birçok çarpıcı gelişme yaşandı.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünde Ebubekir’in annesi ve kayıp gelin Songül’ün babası canlı yayına katıldı. Kayıp gelin Songül’ün sahte gelin olduğunu iddia eden Ebubekir’e karşı Songül’ün babası kızının sahte gelin olduğu iddialarını reddetti. Ebubekir’in annesi ise Songül’ün evlenemez raporu olduğunu iddia etti. Programın diğer konuğu olan Yusuf Çelik 4 aydır kayıp olan eşi Şevval ile yüzleşti. 40 yaşındaki Yusuf Çelik eşinin sahte gelin olduğunu iddia ederken, Şevval hanım iddiaları kesin bir dil ile yalanladı. Programda eşinin sahte gelin olduğunu iddia eden mağdurları yanı sıra Melisay ve sahte gelin çetesinin mahkemesinden ayrıntılar da ekrana geldi. Melisay’ın duruşma sonrası değişimi dikkat çekerken itirafçı olması ise şaşkınlık yarattı. Sahte gelin çetesindeki herkez cezaevine gönderilirken Derya Akkuş ise denetimli serbestlik kazandı.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 17 Şubatta Neler Konuşulacak, Hangi Gündemler Ele Alınacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında dün ekrana gelen çarpıcı gelişmelerin ardından bugün konuşulacaklar merak edildi. Programda bugün Yusuf Çelik ve sahte gelin olduğunu iddia ettiği eşi Şevval hanım yüzleşmeye devam edecek. Ebubekir’in iddialarının da gündem olmaya devam edeceği 17 şubat programında yaşanan son dakika gelişmeleri ekrana gelecek. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı yeni bölümü ile bugün saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.