Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 18 Şubat 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim Star TV?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah ekranların sevilen programı Star TV ekranlarında saat 09.45'te izleyicisiyle buluşuyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 18 Şubat 2021 kesintisiz ful izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 19 Şubat 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı eğlence ve bilgi dolu bölümleri ile izleyenleri ile buluşuyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen programda enerji dolu sabahlar ekrana geliyor. Ünlü isimlerin de konuk olarak katıldığı renkli sabah programı izleyenlerden büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı hafta içi hergün saat 09.45’te Star TV ekranlarında izleyenleri ile buluşuyor.

Demet Akalın ve yakın arkadaşı Alişan’ın renkli sunumu ile ekrana gelen sabah programında hergün keyifli sohbetler ediliyor. Uzman isimlerin çeşitli konularda bilgi verdiği programda sanat dünyasının popüler isimleri de konuk olarak ağırlanıyor. Ünlü isimler özel hayatlarına dair bilinmeyenleri açıkladığı programda her bölüm müzik şöleni yaşanıyor. Magazinden mutfağa, astrolojiden sağlığa birçok konuda keyifli sohbetlerin gerçekleştiği programda eğlence dolu anlar ekrana geliyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı bilgi, eğlence ve müzik dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 17 Şubatta Neler Oldu?

Star TV ekranlarının en çok izlenen programları arasında yer alan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı haftanın üçüncü yayını ile dün ekrana geldi. Yine ünlü isimlerin konuk olarak ağırlandığı programda eğlenceli sohbetler edildi. İlişkilere dair uzman isimlerin açıklamalar yaptığı 17 şubat programı izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dün ekrana gelen bölümüne Tuba Altıntop konuk oldu. Ünlü isim programda özel hayatına ve ailesine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Uzman isimlerin ikili ilişkiler hakkında önerilerde bulunduğu son bölümde yine müzik şöleni yaşandı. Birbirinden eğlenceli şarkıların renk kattığı programında mutfak köşesinde de enfes lezzetlerin tarifleri verildi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 18 Şubat Konukları Kim?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının bugün ekrana gelecek bölümünde Dr. Ayça Kaya zayıflama sırları verecek. Mübarek üç ayların da konuşulacağı program bugün saat 09.45’te ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.