Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 18 Şubat 2021 Çarşamba Show TV Canlı İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı gündemi ile izleyicilerin ilgisini çekiyor. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 18 Şubat 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden bakabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 18 Şubat 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Bugüne kadar konuşulmayanların konuşulduğu, gerçeklerin ortaya çıkarıldığı programda çarpıcı gelişmeler ekrana geliyor. Programın sunucusu Didem Arslan Yılmaz’ın gazetecilik deneyimi ile olayları farklı pencerelerden ele aldığı yapımda yaşanacak yeni gelişmeler merakla bekleniyor. Program hafta içi hergün saat 15.15’te Show TV ekranlarında sevenleri ile buluşmaya devam ediyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 17 Şubatta Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme dün yine çarpıcı olay ve gelişmeleri ekrana taşıdı. Sahte gelin olayının derinleşmeye devam ettiği programda eşinin sahte gelin olduğunu düşünen Yusuf Bey ekrana damgasını vurdu. Yaşanan çarpıcı gelişmelerin şaşkınlık yarattığı programın dün ekrana gelen bölümü yine merakla takip edildi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünde 40 yaşındaki Yusuf Çelik programa konuk olmaya devam etti. Programa Samsun’dan katılan ve 4 aydır kayıp olan eşi Şevval hanımın sahte gelin olduğunu iddia eden Yusuf Bey dün ekrana gelen bölümde eşi ile yüzleşti. Yusuf Çelik ve 4 aydır kayıp olan eşinin yüzleşmesinde Yusuf Bey eşinin sahte gelin olduğu iddialarını sürdürürken Şevval hanım ise iddiaları kesin bir dille yalanladı. Yusuf Bey ise eşinin gerçek ismini bile bilmediğini iddia etti. İkili arasında yaşanana gerilim gelen telefon bağlantısı ile zirveye çıktı. Programa telefonla bağlanan, 32 yıldır evli olan Bahtiyar Bey Şevval hanım ile sosyal medyadan konuştuklarını ve Şevval hanımın kendisini Paris’e götürmesini istediğini belirtti.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 18 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programın sahte gelin olayı derinleşmeye devam ediyor. Yeni mağdurlar ve eşinden şüphelenen isimler programa konuk olmaya devam ediyor. Sahte gelin dolandırıcılığında yeni mağdur ve suçluların ekrana geleceği 18 şubat bölümü bugün saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.