Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 18 Şubat 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 644. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 644. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 644. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Kanal D ekranlarının sevilen yemek yarışması Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta üçüncü sezonu ile izleyenleri ile buluşuyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana izleyenlerin beğenisini toplayan yemek yarışmasında eğlence dolu anlar ekrana geliyor. Hem rekabetin hem de eğlencenin zirveye çıktığı yarışmada birbirinden iddialı isimler mutfaktaki hünerlerini sergiliyor. İlgi ile takip edilen yapım hafta içi hergün saat 13.00’te Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Seda Sayan’ın renkli sunumu ile canlılık kattığı gündüz kuşağı programında her hafta 4 gelin ve kaynana takım olarak mücadele ediyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini sergiledikleri yarışmada kaynanalar ise puanlama yapıyor. Günün ve haftanın birincisi olmak için rekabet eden gelinler günün yemeğini en iyi şekilde yapmak için çabalarken, kaynanalar ise kendi gelinlerinin tabağını bulmaya ve en yüksek puanları vermeye çalışıyor. Seda Sayan ve kaynanalardan en yüksek puanları alarak günün birincisi olan gelin çeyrek altın kazanırken, haftanın birincisi olan gelin ise 5 altın bileziğe sahip oluyor. Programda cuma günleri gerçekleşen haftanın finaline her hafta bir isim yarışmaya veda ediyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 17 Şubat Günü Kim Birinci Oldu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni programı Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta dün yine heyecan dolu bölümü ile ekrana geldi. Kıyasıya rekabetin yaşandığı programda üç sezon boyunca ilk kez bir yarışmacı kaynanalardan tam puan almayı başardı. Yarışmanın sıkı takipçileri 127 şubat günü birinci olan gelini merak ediyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta yarışmasında dün tüm kaynanalardan tam puan alan Ayten toplam 25 puan ile günün birincisi oldu.  Zeynep 14 puan alırken, Aysun ise 11 puan ile üçüncü oldu. Esra ise 7 puan ile son sırada yer aldı.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 18 Şubat Günü Birinci Olan İsim Belli Oldu Mu?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta yarışmasında 18 şubat puan durumu henüz belli olmadı. Program bugün saat 13.00’te Kanal D’de yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.