Akrep Dizisi 11. Bölüm Full İzle! 18 Şubat 2021 Akrep Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Sezonun iddialı yapımı Akrep dizisi bugün 11. bölümü ile ekranlarda olacak. Akrep dizisi 11. bölüm izleme linkine ve fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Akrep 11. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımlarından Akrep gerilim ve heyecan dolu yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlanan her bölümü ile izleyenlerden tam not alan yapım her hafta sosyal medyada en çok konuşulan yapımlar arasına girmeyi başarıyor. Reyting oranları ile de yüzleri güldüren Akrep dizisi dinamik senaryosu ile her bölüm heyecanı zirveye taşıyor. Akrep dizisinde yaşanacak yeni gelişmeler merakla bekleniyor. Yapım perşembe akşamları saat 20.00’da Star TV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Yayınlanan ilk bölümü ile büyük yankı uyandıran Akrep dizisi hem güçlü oyuncu kadrosu ham de heyecan dolu çarpıcı senaryosu ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Başrollerinde Demet Akbağ ve Evrim Alasya’nın yer aldığı Akrep dizisinin kadrosunda Bekir Aksoy, Yusuf Çim ve Müge Su Şahin gibi başarılı isimler yer alıyor. Bir anne ve kız arasındaki savaşın anlatıldığı yapımın yeni bölümlerinde beklenmedik gelişmeler ekrana geliyor. Geçmişte yaşananların intikamı için savaşan iki kadının akrep dövüşünün anlatıldığı yapım izleyenlerden büyük beğeni topluyor.

Akrep Dizisi 10. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının en başarılı yapımları arasında yer alan Akrep dizisi geçen hafta 10. bölümü ile ekrana geldi. Yapımın yayınlanan son bölümünde Ferda köşeye sıkışırken, Perihan ise en büyük kozunu kaybeder. Dizinin yayınlanan son bölümünde heyecan yine zirveye çıktı.

Akrep dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Ferda tüm cephelerde köşeye sıkışır. Hacer’in Berna’nın öldürülme görüntülerini izlemesi ile zor durumda kalan Ferda, Aras’ın da ona sırt çevirmesi ile iyice köşeye sıkışır. Ferda bu işten kurtulmak için tüm kozlarını masaya koymaya hazırdır. Bir yandan Hacer’i susması için tehdit ederken diğer yandan ise Perihan ile mücadele eder. Bu sırada Perihan ise Berna’nın öldürüldüğünü gören tanığa ulaşır ancak adamı ölü bulur. Bu gelişme Perihan’ı yıkarken Ferda’nın yaptığı itiraf ile şaşkına döner.

Akrep Dizisi 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Akrep dizisinin geçen hafta ekrana gelen heyecan dolu bölümlerinin ardından yaşanacaklar merakla beklemeye başladı. Dizi bu akşam yeni bölümü ile Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.