Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 19 Şubat 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim Star TV?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah saat 09.45'de sevenleriyle buluşuyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 19 Şubat kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 19 Şubat 2021 STAR TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı eğlence dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Sabah saatlerinin en çok izlenen programında bilgi, eğlence ve müzik dolu saatler yaşanıyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana enerji dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen program ilgi ile takip ediliyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı hafta içi hergün saat 09.45’te Star TV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Demet Akalın ve yakın arkadaşı Alişan’ın sunumu ile ekrana gelen sabah programında birçok farklı konuda keyifli sohbetler ediliyor. Sevilen sunucuların eğlenceli şarkılar ile renk kattığı programa sanat dünyasının popüler isimleri de konuk oluyor. Ünlü konular özel hayatları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunurken programa katılan uzman isimler ise sağlıktan mutfağa, astrolojiden birçok gündem meselesine önemli bilgiler paylaşıyor. Hem bilgilendiren hem de eğlendiren sabah programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah her bölümü ile izleyenlerden büyük beğeni topluyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah Programı 18 Şubatta Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dün ekrana gelen bölümünde yine eğlenceli anlar ekrana geldi. Sunucuların eğlenceli şarkıları ile renk kattığı 18 şubat bölümünde sağlığa dair önemli ayrıntılar konuşuldu. Programın dün ekrana gelen bölümü yine ilgi ile takip edildi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dün ekrana gelen bölümüne araştırmacı Fatih Çıtak konuk oldu. Üç ayların başlaması ile beraber merak edilen birçok konuya yanıt veren Fatih Çıtak, izleyenleri ibadetler hakkında bilgilendirdi. Programın diğer konuğu ise Dr. Ayça Kaya oldu. Ödem ve kilo arasındaki farkları açıklayan Dr. Ayça Kaya zayıflama formülleri verdi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah Programı 19 Şubat Konukları Kim?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı bu haftanın son yayını ile bugün ekrana gelecek. Dr. Murat Topaloğlu’nun konuk olacağı 19 şubat programı bugün saat 09.45’te Star TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.