Doya Doya Moda 19 Şubat 2021 Full İzle! Doya Doya Moda 160. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda 19 Şubat 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının sevilen moda programı Doya Doya Moda rekabet dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana ilgi ile takip edilen moda yarışmasında her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya mücadele ettiği programda eğlence dolu anlar ekrana geliyor. Doya Doya Moda programı hafta içi hergün saat 13.15’te ekrana geliyor.

Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Doya Doya Moda programının jüri üyesi koltuğunda Seray Sever, Ivana Sert, Gülşah Saraçoğlu ve Uğurkan Erez oturuyor. Moda dünyasının deneyimli isimleri yarışmacıların kombinlerini ve tarzlarını değerlendiriyor. Programda 7 büyük beden kadın ve erkek yarışmacılar beraber performanslarını sergiliyor. Yarışmacılar belli bir bütçe ile günün konseptine en uygun kombinleri yapmak ve jüriden yüksek puanları almak için rekabet ediyor. Moda konusundaki iddialarını kanıtlamak için rekabet eden yarışmacılardan biri her hafta cuma günü yapılan finalde birinci olurken, en düşük puanları alan yarışmacı ise programa veda ediyor. Doya Doya Moda programında her hafta birinci olan yarışmacı tasarım takıların sahibi oluyor.

Doya Doya Moda Programı 18 Şubat Günü Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen programlarından olan Doya Doya Moda dün yine heyecan dolu bölümü ile ekrana geldi. Yarışmacıların en iyi kombinleri hazırlamak için kıyasıya rekabet ettiği programda eğlence dolu anlar ekrana geldi. Programın sıkı takipçileri ise 18 şubat günü birinci olan ismi merak ediyor.

Doya Doya Moda programının dün ekrana gelen bölümünde 25 puan alan Elif kadınların birincisi oldu ve alışveriş için ek bütçeyi kazandı. Erkeklerde ise Ali Nail, Adnan ve Arif 20’şer puan alarak birinciliği paylaştı.

Doya Doya Moda Programı 19 Şubat Haftanın Birincisi Belli Oldu Mu, Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Doya Doya Moda programını bugün haftanın son yayını ile ekrana gelecek. Yarışmacıların yine en iddialı konseptleri ile ekrana geleceği programda haftanın birincisi bugün belli olacak. Program saat 13.15’te TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.