Zuhal Topal'la Sofrada 545. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 19 Şubat 2021 Günün Puan Durumu Ne Oldu?

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 545. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 545. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile FOX TV ekranlarında yayın hayatına devam eden Zuhal Topal’la Sofrada programı her hafta rekabet dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana ilgi ile takip edilen programda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. Lezzetli yemek tariflerinin de ekrana geldiği programda eğlence dolu dakikalar yaşanıyor. Zuhal Topal’la Sofrada programı hafta içi hergün saat 16.00’da ekrana geliyor.

Zuhal Topal’ın renkli sunumu ile ekrana gelen yemek yarışmasında her hafta 5 gelin ve kaynana takım olarak mücadele ediyor. Gelinlerin kendi oluşturdukları menüleri en iyi şekilde hazırlamaya çalıştıkları gündüz kuşağı programında kaynanalar ise gelinlerin yemeklerini değerlendiriyor. Haftanın hergünü farklı bir gelinin evine konuk olunan programda gelinler büyük ödülü kazanmak için hünerlerini sergilerken kaynanalar ve Zuhal Topal ise hazırlanan yemeklerin tadımını yapıyor ve puanlıyor. Haftanın en yüksek puanını alan gelin ise cuma günü ekrana gelen final bölümünde 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 18 Şubat Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

FOX TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Zuhal Topal’la Sofrada dün yine rekabet ve heyecan dolu bölümü ile ekrana geldi. Haftanın finali yaklaşırken heyecanın da arttığı programda gerilimli anlar yaşandı. Programın sıkı takipçileri 18 şubat yarışmacısını ve aldığı puanları merak etti.

Zuhal Topal’la Sofrada programının dün ekrana gelen bölümünde Merve Keçeci ve kaynanası Aysel Keçeci yarıştı. Kalabalık ve zorlu menüsü ile yüksek puan almak için çalışan Merve Keçeci günün sonunda Zuhal Topal ve kaynanalardan toplam 25 puan aldı. Merve hanım aldığı puan ile birçok yarışmacının gerisinde kaldı ve birinci olma şansını kaybetti.

Zuhal Topal’la Sofrada 19 Şubat Yarışmacısı Kim, Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programının dün ekrana gelen bölümünün ardından heyecan zirveye ulaştı. Program bugün saat 16.00’da haftanın finali ile ekrana gelecek. Bu hafta kazanan isim belli olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.