Survivor 2021 Tek Parça 20 Şubat 2021 Cumartesi 31. Bölüm Canlı İzle! Survivor 2021 Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Survivor 2021 ekranların sevilen yarışması bugün yeni bölümüyle yayında olacak. Survivor 2021 31. bölüm kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor 2021 31. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor yeni sezonu ile izleyenleri ile buluşmaya devam ediyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana en çok izlenen yarışmalardan biri olan programda her hafta heyecan dolu anlar ekrana geliyor. Survivor Türkiye pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları saat 20.00’da izleyenleri ile buluşuyor.

Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu gerçekleştirdiği Survivor Türkiye programında bu sezon da ünlüler ve gönüllüler takımları mücadele ediyor. Güç ve denge gerektiren zorlu parkularda yarışan adaylar, yeni sezonunun birincisi olmak için kıyasıya mücadele ediyor.

Survivor Türkiye 18 Şubatta Neler Oldu, Ödül Oyununu Kim Kazandı?

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor Türkiye son bölümü ile 18 şubat akşamı ekrana geldi. Ödül oyununun ve Anlat Bakalım oyunun oynandığı son bölümde eğlenceli anlar ekrana geldi. Kaptanlık seçiminin de yapıldığı 18 şubat bölümüne Ayşe ve Reşat arasında yaşanan gerilim damgasını vurdu.

Survivor Türkiye programının yayınlanan son bölümünde yeni haftanın kaptanları seçildi. 18 şubat akşamı ekrana gelen bölümde ünlüler takımının kaptanı Barış olurken gönüllüler takımının kaptanı ise Reşat oldu. Kaptanlık seçiminin ardından ödül oyunu ekrana geldi. Sandviç kazanmak için ödül oyununu çıkacak takımlar arasında oynanan avantaj oyununu gönüllüler takımı kazandı. Gönüllüler takımının avantaj sahibi olduğu dokunulmazlık oyununda 10-6 skoru ile gönüllüler takımı birinci oldu. Rekabet dolu geçen ödül oyununun ardından programın en eğlenceli oyunlarından Anlat Bakalım ekrana geldi. Anlat Bakalım oyununda Dora en çok kelimeyi bilip rekor kırarken bu oyunu da gönüllüler takımı kazandı. 18 şubat bölümü gönüllüler takımı için bol ödüllü geçerken ünlüler takımı günü üzüntü ile kapattı.

Survivor Türkiye 20 Şubat Tanıtımı Yayınlandı Mı, Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazanacak?

Survivor Türkiye programının ekrana gelen heyecan dolu son bölümünün ardından merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Yarışmasının yeni bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanacak. Survivor Türkiye yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.