Survivor 2021 Tek Parça İzle! 22 Şubat 2021 Perşembe Survivor 33. Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2021 tüm heyecanıyla devam ediyor. Survivor 2021 Tv8 ekranlarında akşam saat 20.00'da başlayacak. Survivor 2021 33. bölüm kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor 2021 33. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının sevilen programı Survivor Türkiye rekabet dolu yeni sezonu ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana Türkiye’nin en çok izlenen yapımları arasında yer alan Survivor kıyasıya rekabetin yaşandığı heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen program her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın sunumu ile ekrana gelen Survivor Türkiye programında bu sezon yine ünlüler ve gönüllüler takımları mücadele ediyor. Takımların güç ve denge gerektiren zorlu parkurlarda dokunulmazlık, ödül ve sembol oyunlarını kazanmak için kıyasıya mücadele ettiği yarışma ilgi ile takip ediliyor. Survivor Türkiye’de bu sezon birinci olacak isimlerle ilgili tahminler de şimdiden sosyal medyada yer almaya başladı. Yapımın heyecan dolu yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Survivor Türkiye 21 Şubatta Neler Yaşandı, Eleme Adayı Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen programı Survivor Türkiye dün akşam yeni bölümü ile ekrana geldi. Programın dün yayınlanan bölümünde eleme adayı heyecanı yaşandı. Rekabet dolu dokunulmazlık oyununun ekrana geldiği program yine ilgi ile takip edildi. Survivor Türkiye’nin dün akşam ekrana gelen bölümünde haftanın ikinci eleme adayı Çağrı oldu.

Survivor Türkiye programının geçen akşam ekrana gelen son bölümünde dokunulmazlık oyunu öncesinde oynanan avantaj oyununda gönüllüler takımı hem kadınlar hem de erkeklerde avantajı almayı başardı. Ardından oynana dokunulmazlık oyununda heyecan dolu dakikalar yaşandı ve kazanan Berkay’ın son atışı ile gönüllüler takımı oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı eleme adayı seçmek için konseye gitti. Haftanın ilk eleme adayı olan Yiğit’in yanında diğer eleme adayı ise Çağrı oldu.

Survivor Türkiye 22 Şubat Tanıtımı Yayınlandı Mı, Yeni Eleme Adayı Kim Olacak?

Survivor Türkiye yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Ödül ve dokunulmazlık oyunlarının oynanacağı program bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında sevenleri ile yeniden buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.