Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 23 Şubat 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim Star TV?

Ekranların sevilen programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah sabah 09.45'te sevenleriyle buluşuyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah kesintisiz izleme linkine haberimizden bakabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 23 Şubat 2021 İzle! TIKLAYINIZ.

Star TV ekranlarının kıpır kıpır, enerji dolu programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yeni sezonda yayın hayatına başlayan eğlence dolu sabah programının her bölümü ilgi ile takip ediliyor. Müzik, bilgi ve eğlence dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen programda birbirinden ünlü isimler konuk olarak ağırlanıyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı hafta içi hergün saat 09.45’te canlı yayın ile ekrana geliyor.

Demet Akalın ve yakın arkadaşı Alişan’ın sunumu ile ekrana gelen sabah programında sanat ve müzik camiasının birbirinden ünlü isimleri konuk olarak ağırlanıyor. Sunucular ve konuklar hem müzik şöleni yaşatıyor hem de keyifli sohbetler gerçekleştiriyor. Mutfaktan sağlığa, magazinden mimariye birçok farklı alanda sohbetlerin edildiği programda uzman isimler gündemlerle ilgili bilgilendirici açıklamalarda bulunuyor. Gündem olaylarının da tartışıldığı eğlence dolu programın yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 22 Şubatta Neler Oldu?

Star TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı yeni haftanın ilk yayını ile dün ekrana geldi. Sağlık köşesinde ve mutfak köşesinde hem bilgilendirici hem de eğlenceli anların yaşandığı 22 şubat programı yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dün ekrana gelen bölümünde şarkıları ile milyonların beğenisini toplayan Ayşe Mine programa konuk oldu. Evinin kapılarını izleyenlere aça şarkıcı eğlenceli parçaları ile izleyenlere müzik şöleni yaşattı. Programa konu olan Dr. Nejat Altıntaş ise uzun ve sağlıklı bir ömür geçirmenin püf noktalarını anlattı. Mutfak köşesinde ise Sude Didem Öğütçü ikilisi lezzetli ve ekonomik tarifleri ile programda yer aldı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 23 Şubat Konukları Kim?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı haftanın ikinci yayını ile bugün ekrana gelecek. Sevilen programın ekrana gelen yeni bölümünde yine sağlık köşesinde uzmanlar bilgilendirme yapacak. Program bugün saat 09.45’te Star TV’de yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.