Masumlar Apartmanı Dizisi 23. Bölüm Full İzle! 23 Şubat Masumlar Apartmanı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Başrolünde Ezgi Mola’nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanından uyarlanarak ekranlara getirilmiş olan dizinin Masumlar Apartmanı son bölüm izle seçeneğine tıklayarak son bölümünü izleyebilirsiniz. Masumlar Apartmanı 23. Bölüm izle seçeneği ile 23. Bölüme ulaşabilir ve keyifli anlar yaşayabilirsiniz…

Masumları Apartmanı 23. Bölüm TRT1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Masumlar Apartmanı dizisi psikolojik derinlik sahibi senaryosu ile izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana büyük beğeni toplayan dizi her hafta sosyal medyada en çok konuşulan yapımlar arasında yer alıyor. Masumlar Apartmanı dizisi yeni bölümleri ile her hafta salı akşamları saat 20.00’da yayınlanıyor.

Başrollerinde Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar gibi oyuncuların yer aldığı yapımda psikolojik problemleri olan ve beraber yaşayan 4 kardeşin iyileşme hikayesi anlatılıyor.

Masumlar Apartmanı Dizisi 22. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı geçen hafta 22. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Naci’ye olanlar Safiye’nin suçluluk duymasına neden olurken, İnci’nin ise Han ile ilgili şüpheleri artmaya başlamıştır. Dizi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Masumlar Apartmanı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Naci’nin ambulansla götürülmesi Safiye’yi çok kötü etkiler. Her şeyin Naci ile buluşmayı kabul etmesinden dolayı yaşandığını düşünür. Safiye suçluluk hissi ile kendini temizliğe verirken İnci ise olanların sorumlusu olarak Han’ı görür. Bu sırada Han’ın kendisi için hazırladığı evde Ceylan’ın künyesini bulması ile beraber şüpheleri de iyice artmaya başlar. İnci ile arasındaki gerilim yüzünden gerilen Han ise eve çok geç gelmeye başlar. Bu sırada Esra’nın apartmana taşınacağını öğrenen Gülben de yeni planlar yapmaya başlar. Han gerginliği çözmek ve sorunları halletmek için bir adım atmaya karar verir. Ancak bu adım ile işler daha da içinden çıkılmaz bir hal alır.

Masumlar Apartmanı Dizisi 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Masumlar Apartmanı dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Esra’nın Han’ın sırrını keşfetmesi dikkat çekti. Dizi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.