Hekimoğlu Dizisi 38. Bölüm Full İzle Kanal D! 23 Şubat 2021 Hekimoğlu Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Hekimoğlu 38. Bölüm tek parça izle seçeneğiyle birlikte; Hekimoğlu 38. Bölüm izleyebilirsiniz. Mucize Doktor ile zamanında kıyasıya yarışan Hekimoğlu, en beğenilen doktor dizilerinden biri olarak öne çıkıyor. Sizler için hazırladığımız Hekimoğlu 38. Bölüm izle makalemizle birlikte; konuyla ilgili net bilgilere sahip olabilirsiniz. Hekimoğlu dizisine dair hazırladığımız makalemizde Hekimoğlu 38. Bölüm fragmanını da bulabilirsiniz. İşte tüm detaylar…

Hekimoğlu 38. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hekimoğlu ikinci sezonu ile izleyenleri ile buluşmaya devam ediyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana büyük beğeni toplayan yapımda yaşanacak maceralar merakla bekleniyor. Hekimoğlu dizisi heyecan ve eğlence dolu yeni bölümleri ile her hafta salı akşamları saat 20.00’da Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Yeni sezonun en çok izlenen yapımları arasında yer alan Hekimoğlu dizisinin kadrosunda Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Belçim Bilgin, Kaan Yıldırım ve Damla Colbay gibi başarılı isimler yer alıyor. Yapımda dünyaca ünlü bir doktor olan Ateş ve ekibinin yaşadığı maceralar ve zorluklar anlatılıyor.

Hekimoğlu Dizisi 37. Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni yapımı dizisi Hekimoğlu geçen hafta 37. bölümü ile ekrana geldi. Yapımın yayınlanan son bölümünde Hekimoğlu’nun uzun süredir devam eden soruşturması için büyük gün gelir. Ateş mahkemede şaşırtıcı yöntemlere başvururken, hastanede ise işler zorlaşmaya başlar. Dizi son bölümü ile yine büyük beğeni topladı.

Hekimoğlu dizisinin ekrana gelen son bölümünde Ateş için büyük gün gelir. Mahir komiser uzun zamandır hapse attırmak için uğraştığı Ateş’in mahkemesine sağlam deliller sunar. Bu sırada sevdikleri Ateş’i kurtarmak için ellerinden geleni yaparlar. Ancak Ateş her zaman olduğu gibi farklı bir çözüm bulur ve kendisini rehabilitasyon merkezine kapattırır. Ateş’in hastaneden uzak kaldığı bu süreçte Memo, Emre ve Zeynep ise büyük bir yangının ortasında kalan itfaiyeciyi kurtarmaya çalışır. Bu vakada büyük zorluk yaşanırken, Zeynep Ateş’ten öğrendiklerini kullanmaya başlar ve farklı bir çözüm üretir.

Hekimoğlu Dizisi 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Hekimoğlu dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından merakla beklenen 38. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanında Ateş’in özgürlük biletini kazandığı görülürken, İpek ise yaşananların intikamını almaya başlar. Memo, Emre ve Zeynep’in ise Hekimoğlu’nun dönüşüne çok sevineceği 38. bölüm bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.