Zuhal Topal'la Sofrada 548. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 24 Şubat 2021 Günün Puan Durumu Ne Oldu?

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 548. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 548. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarında üçüncü sezonu ile ekrana gelen Zuhal Topal’la Sofrada programı yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Rekabet dolu ve eğlenceli içeriği ile yayınlanan ilk bölümünden bu yana izleyenlerin beğenisini toplayan yemek yarışmasında her hafta kazanacak isim merakla bekleniyor. Zuhal Topal’la Sofrada programı hafta içi hergün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen yemek yarışmasında gelinler ve kaynanalar takım olarak mücadele ediyor. Haftanın hergünü farklı bir gelinin evine konuk olunan programda gelinler kendi hazırladıkları menüyü en iyi şekilde sunmaya ve yüksek puanlar toplamaya çalışıyor. Zuhal Topal’la beraber tadım yapan kaynanalar ise gelinlerinin yemeklerinin puanlıyor. Hafta boyunca devam eden mücadele cuma günleri yapılan final ile son buluyor. Her hafta cuma günü en yüksek puanı alan gelin 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 23 Şubat Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Zuhal Topal’la Sofrada programı dün yine eğlence ve heyecan dolu yeni bölümü ile ekrana geldi. Haftanın ikinci yarışmacının menüsünün sergilediği ve mutfaktaki hünerlerinin gösterdiği programda eğlence dolu anlar ekrana yansıdı. Yarışmanın sıkı takipçileri 23 şubat günü yarışan gelini ve aldığı puanı merak ediyor.

Zuhal Topal’la Sofrada programının dün ekrana gelen bölümünde Zeynep Çetinkaya ve kaynanası Ayşe Çetinkaya yarıştı. Gün boyunca zamanla yarışan ve kalabalık menüsünü hazırlamak için uğraşan Zeynep hanım günün sonunda Zuhal Topal ve kaynanalardan aldığı puanlar ile ilk gün yarışmacının geride bırakmayı başardı.

Zuhal Topal’la Sofrada 24 Şubat Yarışmacısı Kim, Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programı yeni haftanın üçüncü bölümü ile bugün ekrana gelecek. Programın 24 şubat günü yarışmacısı ve aldığı puanlar ise henüz belli değil. İlgi ile takip edilen programda güncel puan durumu program ekrana geldikten sonra belli olacak. Zuhal Topal’la Sofrada programı bugün saat 16.00’da FOX TV’de yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.