Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 25 Şubat 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 649. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 649. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 649. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile ekrana gelen Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı eğlence ve rekabet dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana ilgi ile takip edilen programda her hafta ödülleri kazanacak isim merakla bekleniyor. Birbirinden lezzetli yemek tariflerinin ekrana geldiği programda iddialı yarışmacılar kıyasıya rekabet ediyor. Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı hafta içi hergün saat 13.00’da ekrana geliyor.

Seda Sayan’ın eğlenceli sunumu ile canlılık kattığı yemek yarışmasında her hafta 4 gelin ve kaynana takım olarak yarışıyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini sergilediği programda kaynanalar ise puanlama yapıyor. Günün ve haftanın ödüllerinin kazanmak için mücadele eden gelinler, günün yemeğini en lezzetli şekilde yapmak ve en yüksek puanları almak için çabalıyor. Seda Sayan ve kaynanaların verdiği puanlarla günün birincisi olan gelin çeyrek altın kazanırken, haftanın birincisi olan gelin ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor. Programda her hafta en düşük puanları toplayan isim cuma günü yapılan finalde eleniyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta Programı 24 Şubat Puan Durumu Nasıl, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni gündüz kuşağı programı Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta dün yine eğlence ve heyecan dolu bölümü ile ekrana geldi. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı 24 şubat günün sonunda Seda Sayan puan durumunu açıkladı. Programın sıkı takipçileri 24 şubat günü birinci olan ismi merak ediyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programının dün ekrana gelen bölümünde Seda Sayan ve kaynanalardan toplam 18 puan alan Esra günün birincisi oldu. Esra çeyrek altını kazanırken, Zeynep 14 puan ile ikinci ve Ayten 10 puan ile üçüncü oldu. Aysun ise 9 puan ile günün sonuncusu oldu.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta Programı 25 Şubat Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programının 25 şubat günü puan durumu ve günün birincisi henüz belli değil. Program bugün saat 13.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.