Zuhal Topal'la Sofrada 549. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 25 Şubat 2021 Günün Puan Durumu Ne Oldu?

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 549. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 549. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada üçüncü sezonu ile izleyenleri ile buluşuyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana büyük beğeni toplayan programın her bölümünde rekabet ve eğlence dolu anlar yaşanıyor. Birbirinden renkli yarışmacıların kıyasıya rekabet ettiği programda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. Zuhal Topal’la Sofrada programı hafta içi hergün saat 16.00’da ekrana geliyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen yemek yarışmasında kimi zaman neşeli kimi zaman gerilim dolu anlar ekrana yansıyor. Her hafta 5 gelin ve kaynananın takım olarak yarıştığı programda gelinler mutfaktaki hünerlerini gösterirken kaynanalar ise jüri üyesi oluyor. Haftanın hergünü farklı bir gelinin evine misafir olunan programda gelinler menülerinin en lezzetli şekilde hazırlamak için mücadele ediyor. Kaynanalar ve Zuhal Topal’ın yaptığı tadımlarda en yüksek puanı alan gelin haftanın birincisi oluyor. Her hafta yeni yarışmacıların ekrana geldiği programda haftanın birincisi olan gelin ve kaynana 15 bin liralık ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 24 Şubat Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

FOX TV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Zuhal Topal’la Sofrada dün yine heyecan dolu bölümü ile ekrana geldi. Haftanın üçüncü yarışmacısının hünerlerini sergilediği 24 şubat programında eğlence dolu anlar yaşandı. Programın sıkı takipçileri ise 24 şubat günü yarışan gelini ve güncel puan durumunu merak ediyor.

Zuhal Topal’la Sofrada programının dün ekrana gelen bölümünde Yağmur Çıtak ve kaynanası Güngör Kefinsiz mücadele etti. Haftanın ilk gün yarışmacısının 23, ikinci gün yarışmacısının 28 puan aldığı programda Yağmur Çıtak’ın puanı ise henüz açıklanmadı. Bu hafta kazanacak isim merakla bekleniyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 25 Şubat Yarışmacısı Kim Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programında bugün yarışacak gelin ve aldığı puan henüz belli değil. Program bugün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında sevenleri ile buluşacak. Sonrasında güncel puan durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.