Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 26 Şubat 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 650. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 650. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 26 Şubat 2021 Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile Kanal D ekranlarında yayın hayatına devam eden Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı rekabet ve eğlence dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana çekiyor. İlk sezonundan bu yana izleyenlerden büyük beğeni toplayan programda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. Birbirinden renkli yarışmacıların kıyasıya yarıştığı gündüz kuşağı programı hafta içi hergün saat 13.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Seda Sayan’ın eğlenceli sunumu ile renk kattığı yemek yarışmasında her hafta 4 gelin ve kaynana takım olarak mücadele ediyor. Kıyasıya mücadelenin ekrana geldiği programda gelinler günün yemeğini en iyi şekilde yapmak için mutfaktaki hünerlerini sergilerken kaynanalar ise Seda Sayan ile beraber puanlama yapıyor. Kaynanaların kendi gelinlerinin tabağını bulmaya ve en yüksek puanları vermeye çalıştığı programda günün ve haftanın birincisi olmak isteyen gelinler arasında gerilim dolu anlar ekrana geliyor. Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programın günün birincisi olan gelin çeyrek altın kazanırken haftanın birincisi olan gelin ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta Programı 25 Şubat Günün Birincisi Kim Oldu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Kanal D ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı dün yine eğlence dolu yeni bölümü ile ekrana geldi. Haftanın finaline yaklaşılan 25 şubat programında kıyasıya rekabet yaşandı. Programın sıkı takipçileri ise günün birincisi olan gelini merak ediyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programının dün ekrana gelen bölümünde en yüksek puanı alan isim Zeynep oldu. Zeynep 20 puan ile çeyrek altını kazanırken Ayten 18 puan ile ikini ve Aysun 14 puan ile üçüncü oldu. Esra ise aldığı 8 puan ile günü son sırada tamamladı.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 26 Şubat Haftanın Birincisi Belli Oldu Mu, Altın Bilezikleri Kim Kazandı?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı bugün haftanın son yayını ile ekrana gelecek. Final heyecanının yaşanacağı programda haftanın birincisi olan isim belli olacak. Program bugün saat 13.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.