Akıncı Dizisi 9. Bölüm Full İzle! 26 Şubat 2021 Akıncı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Akıncı dizisi bu akşam yeni bölümü ile ATV ekranlarında olacak. Akıncı dizisi 9. bölüm full izleme linkine ve 9. bölüm fragmanına yazımızdan bakabilirsiniz.

Akıncı Dizisi 9. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan Akıncı dizisi aksiyon dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Türkiye’nin ilk süper kahraman dizisi olan Akıncı yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip ediliyor. Başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin yer aldığı yapımda İstanbul’u korumak için uğraşan bir süper kahramanın mücadeleleri anlatılıyor. Akıncı dizisi her hafta cuma akşamları saat 20.00’da ATV ekranlarında izleyenleri ile buluşuyor.

Akıncı Dizisi 8. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından Akıncı geçen hafta 8. bölümü ile ekrana geldi. Yapımın yayınlanan son bölümünde Akıncı beklenmedik bir hamle ile Cevdet ve adamlarını zor duruma düşürürken, Nergis ve Cüneyt arasında da ipler gerilmeye başlar. Dizi ekrana gelen son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Akıncı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Akıncı, Profesör Yusuf ve kızı Deniz’in zorla tutulduğu yere gizli bir baskın yapar. Yusuf ve Deniz’i kurtarmak için gelen Akıncı yüzünden çok zor duruma düşen Cevdet ve adamları ise onunla amansız bir mücadeleye girişir. Bu mücadelenin kazananı Akıncı olurken, Cevdet’i bekleyen yeni sürprizler de vardır. Bu sırada Nergis’in ihaneti ile sarsılan Cüneyt ise hem ondan intikam almak hem de gizli tuttuğu belgeleri ele geçirmek ister. Cüneyt Nergis’in sakladığı tüm bilgilere ulaşmak için özel arama izni ile stüdyoya gelir. Bu sırada orada olan Fatih de olaya karışır. Nergis ve Cüneyt arasındaki gerilim zirveye ulaşır. Bu olayın ardından emniyetin yaptığı hamleye karşılık vermek isteyen teröristler bir hastaneyi ele geçirir. Bu olayı çözmek isteyen Akıncı ve Kemal komiser yeniden karşı karşıya gelir.

Akıncı Dizisi 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Akıncı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımda yaşanacaklar merak konusu oldu. Yeni bölüm fragmanlarında heyecan ve aksiyon dolu sahnelerin dikkat çektiği yapım merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.