Arka Sokaklar Dizisi 579. Bölüm Full İzle! 26 Şubat 2021 Arka Sokaklar Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

15. Sezonu ile karşımıza çıkan uzun soluklu ve gerilimin bir dakika bile eksik olmadığı Arka Sokaklar dizisinin 579. Bölüm izle seçeneği ile sizlerde reklamsız ve kesintisiz bir şekilde Arka Sokaklar 579. Bölüm izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar son bölüm izle seçeneği ile yayınlanan son bölümü ile ilgili bütün detayları kaçırmadan izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Arka Sokaklar 579. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu yapımı olan Arka Sokaklar 15. sezonu ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana izleyenleri ekrana kilitleyen yapımda emniyette görevli özel bir ekibin mücadelesi anlatılıyor. Başrollerinde Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan gibi başarılı oyuncuların yer aldığı yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Dizi her hafta cuma akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Arka Sokaklar Dizisi 578. Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Arka Sokaklar geçen hafta 578. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Pınar, Ali ve Rıza’nın başına beklenmedik olaylar gelirken, ekip ise kumar şebekesini çökertmek için çalışmaktadır.

Arka Sokaklar dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Pınar ve Ali bankadan gelen mesaj üzerine arabalarını değiştirmeye karar verir. Eski arabalarını satıp kredi ile yeni bir araba almak için bankadan kredi çekerler. Yeni arabayı herkesle beraber kutlamak isterler. Tüm ekip Gazi’nin yerinde eğlenirken mekana gelen Savcı Fahri Amca lakaplı Servet’in hesabından Pınar’ın hesabına para gönderildiğini açıklar. Bu haber üzerine Pınar, Ali ve Rıza gözaltına alınır. Rıza bu olay ile ilgilenirken ekip ise kumar şebekesini çökertmek için harekete geçer.  Baskın esnasında ekip Edip’i yakalamayı başarır. Ancak o esnada Muzaffer’in içeri girmesi büyük sürpriz olur. Ekip baskını yarıda bırakıp Muzaffer’i yakalamak için uğraşmaya başlar.

Arka Sokaklar Dizisi 579. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Arka Sokaklar dizisinin geçen hafta ekrana gelen heyecan dolu bölümünün ardından Rıza Baba ve ailesini bu işten nasıl kurtulacağı merak konusu oldu. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Ekrem’in yeniden ortaya çıkması ve işlerine Mesut’u da alet etmesi Selin’i üzer. Ekrem, Mesut ve Cemal’in çıktığı operasyonda ise beklenmedik olaylar yaşanır. Dizinin aksiyon dolu yeni bölüm fragmanının ardından 579. bölüm merakla beklenmeye başlandı. Arka Sokaklar yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.