Seni Çok Bekledim 5. Bölüm Full İzle! 26 Şubat 2021 Seni Çok Bekledim Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Seni Çok Bekledim Star TV ekranlarının yeni yapımları arasında yer alıyor. Seni Çok Bekledim 5. bölüm full kesintisiz izleme seçeneğine yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Seni Çok Bekledim 5. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Seni Çok Bekledim dizisi her hafta heyecan dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Kadir ve Ayliz arasında yaşanacak tutkulu bir aşkın anlatılacağı yapımın başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu yer alıyor. Yayınlanan ilk bölümü ile büyük yankı uyandıran yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Seni Çok Bekledim dizisi cuma akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Seni Çok Bekledim Dizisi 4. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının yeni dizisi Seni Çok Bekledim geçen hafta 4. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Zahide’nin başına gelenler iki aile için bir savaşın başlangıcı olurken bu savaşta yara alan ilk isim ise Kadir olur. Seni Çok Bekledim dizisi yayınlanan son bölümü ile yine izleyenlerin takdirini kazandı.

Seni Çok Bekledim dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Zahide’nin başına gelen trajedi iki aileyi de yasa boğar. Cemal ve Mihre Erol’u bu işten kurtarmaya çalışırken, Selo ise karısının başına gelenlerin intikamını almak istemektedir. Kadir Erol’un Zahide’nin başına gelenlerle bir ilişkisi olup olmadığını öğrenmeye çalışır. Kadir’in araştırmaları esnasında Selo’nun da şüpheleri artmaya başlar. Bu sırada Serkan ile yaşadıklarından sonra zor günler geçiren Ayliz en büyük desteği ise Kadir’den görür. Kadir babasını bulması konusunda Ayliz’i destekler. Sonunda Selo intikam almak için Erol’un karşısına geçer. Kadir ise bu tehlikeli oyunu sonlandırmak için kendisini ortaya atar.

Seni Çok Bekledim Dizisi 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Seni Çok Bekledim dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yaşanacaklar merak konusu oldu. Erol’dan intikam almak isteyen Selo’nun Kadir’i vurması ile heyecanın doruk noktasına ulaştığı yapımın yayınlanan yeni bölüm fragmanında Kadir’in yaşam mücadelesini kazanması izleyenleri sevindirdi. Fragmanda Erol ve Selo’nun  yeniden karşı karşıya gelmesi ise heyecanı zirveye taşıdı. Seni Çok Bekledim dizisi heyecan dolu yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.