Gönül Dağı Dizisi 18. Bölüm Full İzle! 27 Şubat 2021 Gönül Dağı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı bu akşam 18. bölümü ile ekranlarda olacak. Gönül Dağı 18. bölüm kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Gönül Dağı Dizisi 18. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Bu sezon TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Gönül Dağı dizisi sıcak ve samimi hikayesi ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana büyük beğeni toplayan ve yeni sezonunun başarılı yapımları arasında gösterilen Gönül Dağı dizisinin başrollerinde Berk Altan ve Gülsüm Ali İlhan rol alıyor. Bir kasabada yaşanan macera dolu günlerin anlatıldığı yapım her hafta cumartesi akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Gönül Dağı Dizisi 17. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının iddialı yapımlarından Gönül Dağı geçen hafta 17. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen yapımın yayınlanan son bölümünde Taner ve amcaoğulları yeni bir maceraya başlarken Dilek ise babası ile ilgili öğrendiği gerçekleri annesi ile konuşmaya karar verir. Dizinin son bölümü yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Gönül Dağı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Belediye Başkanı Münir Bey tüm Gedelli’ye Temiz Elektrik Santrali’ni ilan eder. Belediye başkanının bu açıklaması ile kasabada işler karışır. Taner ve amcaoğullarının bir yolunu bulup bu santrali yetiştirmeleri gerekmektedir. Amcaoğulları bir yandan santrali yetiştirmeye çalışırken diğer yandan ise santralin kurulacağı alanı bulmaya çalışır. Santral için en uygun yeri bulurlar ancak bu alan yaşlı bir kadının tarlasıdır. Kadından tarlayı kiralamak isteyen kuzenler kadınla konuştuklarında ise hazin hikayesi karşısında hüzünlenir. Taner ve kuzenleri bu hikayenin bilinmeyenleri çözmeye ve kadına yardım etmeye karar verir. Bu sırada Dilek ise babası ile ilgili öğrendiği gerçekleri annesine anlatıp anlatmamak konusunda kararsızdır. Ancak daha fazla bu yükü taşıyamaz ve Gülsüm’le konuşmaya karar verir. Bu sırada Zahide ve Sefer ise özel bir buluşma yaparlar.

Gönül Dağı Dizisi 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Gönül Dağı dizisinin ekrana gelen son bölümü ile elektrik santralinin nasıl kurulacağı merak konusu oldu. Taner ve amcaoğullarının atılacağı yeni maceraların da merakla beklendiği yapımın yeni bölüm fragmanında eğlenceli sahneler dikkat çekti. Gönül Dağı dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.