Survivor 2021 Tek Parça 27 Şubat 2021 Cumartesi 36. Bölüm Canlı İzle! Survivor 2021 Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Survivor 2021 tüm heyecanıyla TV 8 ekranlarında devam ediyor. Survivor 2021 bu akşam saat 20.00'da ekranlarda olacak. Survivor 2021 36. bölüm kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor 2021 36. bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni Survivor Türkiye programı yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yeni sezonda da kıran kırana mücadelenin yaşandığı programda her hafta heyecan dolu anlar ekrana yansıyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana en çok izlenen yapımlar arasında yer alan programda bu sezon kimin birinci olacağı şimdiden tartışma konusu oldu. Her bölümü ile sosyal medyada da gündem yaratan program her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları saat 20.00’da TV8 ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlendiği Survivor Türkiye programında bu sezon yine ünlüler ve gönüllüler takımları mücadele ediyor. İki takımın kıyasıya mücadele ettiği programda dokunulmazlık, ödül, sembol ve iletişim oyunları ekrana geliyor. Güç ve denge gerektiren zorlu parkurlarda tüm gücü ile mücadele eden yarışmacıların rekabet ve heyecan dolu anları ekrana geliyor.

Survivor Türkiye 25 Şubatta Neler Oldu, Ödül Oyununu Kim Kazandı?

TV8 ekranlarının fenomen programı Survivor Türkiye 25 şubat günü son bölümü ile ekrana geldi. Programın yayınlanan son bölümünde ödül oyunu ve Anlat Bakalım oyunu oynandı. Programın son bölümünde Doğan, Çağrı ve Dora arasındaki gerilim ekrana damgasını vurdu. Anlat Bakalım oyununda ise eğlence dolu anlar yaşandı. Program son bölümü ile yine heyecanı zirveye taşıdı.

Survivor Türkiye programının ekrana gelen son bölümünde ilk olarak 8. haftanın kaptanları seçildi. Ünlüler takımında kaptan İsmail olurken, gönüllüler takımında ise Yunus Emre oldu. Haftanın ilk ödül oyununda yarışmacılar tavuk parçacıklarından oluşan menüyü kazanmak için mücadele etti. Ödül oyunu öncesinde avantaj oyununu kazanan gönüllüler, ödül oyununa umutlu çıktı. Ödül oyununda ise kıyasıya yaşanan rekabetin sonunda 10-8 skoru ile kazanan gönüllüler takımı oldu. Kazanan takımın yemek elde edeceği Anlat Bakalım’ı bu hafta kazanan takım ise ünlüler oldu.

Survivor Türkiye 27 Şubat Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Survivor Türkiye programı haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ile bu akşam ekrana gelecek. Program heyecanla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TV8’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.