Tozkoparan İskender 12. Bölüm Full İzle! 28 Şubat 2021 Tozkoparan İskender Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Tozkoparan İskender her hafta pazar günleri TRT 1 ekranlarında oluyor. Tozkoparan İskender 12. bölüm full izleme linkine ve 12. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Tozkoparan İskender 12. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayan çocuk dizisi Tozkoparan İskender izleyenlerden beğeni topluyor. Yayınlanan ilk bölümü ile seyircinin takdirini kazanan yapımda 12 yaşında olmasına rağmen olağanüstü yeteneklere sahip olan İskender’in günümüz dünyasında yaşadığı maceralar anlatılıyor. Tozkoparan İskender dizisi her hafta pazar günleri saat 17.00’da ekrana geliyor.

Tozkoparan İskender Dizisi 11. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının sevilen çocuk dizisi Tozkoparan İskender geçen hafta 11. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde İskender’in evlatlık edinilmesi karmaşık bir olay haline gelirken, Mavi Ay ve Kasırga arasındaki rekabet de arttı. Dizi eğlence dolu son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Tozkoparan İskender dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde İskender resmi olarak evlat edinilmediğinin ortaya çıkması ile Salih’ten ayrılma tehlikesi ile karşı karşıya kalır. Rüya öğretmen İskender’i evlat edinmek ister. Salih’in ise İskender’i bırakmaya hiç niyeti yoktur. İskender olanlar karşısında bunalmaya başlar. Hem Salih’ten ayrılmak hem de Rüya öğretmeni üzmek istemez. Bu konuda kafası karışan İskender, Mavi Ay’dan yardım ister. Mavi Ay bir yandan İskender’in sorununa yardım etmeye çalışırken diğer yandan da Kasırga ile mücadele eder. Giovanni liderliğindeki Kasırga takımı okçuluk mücadelesinde Mavi Ay’ı zor duruma düşürmek için mücadelenin tarihlerini erkene çektirir. Bu durum Mavi Ay’ı zor duruma düşürür. Kasırga bu sefer yarışı kazanma konusunda kararlıdır. Mavi Ay okçuluk yarışları için mücadele etmeye devam ederken, İskender için de beklenmedik bir çözüm bulur. İskender’in hem Rüya öğretmen hem de Salih ile beraber yaşaması için ikisinin evlenmesi gerekmektedir. Mavi Ay yeni görevi Rüya ve Salih’i evlendirmek olarak belirler.

Tozkoparan İskender Dizisi 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Tozkoparan İskender dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde yaşananların ardından Mavi Ay’ın planının işe yarayıp yaramayacağı merak edildi. Okçuluk yarışlarını kimin kazanacağının da merakla beklendiği dizinin yeni bölümü yarın saat 17.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.