Kardeşlerim 2. Bölüm Full İzle! 27 Şubat 2021 Kardeşlerim Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV ekranlarının yeni ve iddialı dizisi Kardeşlerim pazar günleri ATV ekranlarında yayınlanıyor. Kardeşlerim dizisi 2. bölümü full izleme linkine haberimizden ulaşabilir ve Kardeşlerim 2. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Kardeşlerim 2. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının yeni dizisi Kardeşlerim, uzun zamandır yayınlanan tanıtım filmlerinin ardından ilk bölümü ile geçen hafta ekrana geldi. Yapımın geçen hafta yayınlanan ilk bölümünde karakterlerin tanıtıldı. İlk bölümü ile izleyenlerin takdirini kazanan yapımın yeni sezonun iddialı projelerinden olması bekleniyor. Kardeşlerim dizisi her hafta pazar günleri saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

Kardeşlerim dizisinin başrollerinde Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Fadik Sevin Atasoy ve Ahu Yağtu gibi başarılı isimler yer alıyor. Yapım kimsesiz kalan dört kardeşin verdiği ayakta kalma mücadelesini anlatıyor.

Kardeşlerim Dizisi 1. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının yeni dizisi Kardeşlerim geçen hafta ilk bölümü ile ekrana geldi. Yapımın yayınlanan ilk bölümünde sevgi dolu dört kardeşin annelerini ve babalarını kaybetmelerinin ardından hayatta kalmak için başladıkları macera ekrana geldi. İlk bölümü ile sevilen dram yüklü yapımda yaşanacaklar şimdiden merak konusu oldu.

Kardeşlerim dizisinin geçen hafta ekrana gelen ilk bölümünde Kadir, Ömer, Asiye ve Emel anne ve babaları ile fakir ama huzurlu bir hayat yaşamaktadırlar. Maddi zorluklarla boğuşsalar da mutlu olan kardeşler yaşanan korkunç kaybın ardından kimsesiz kalır. Hem annelerini hem de babalarını kaybeden dört kardeş anne ve babalarının ölümü ile bir anda karanlığın içine düşerler. Birbirlerinden başka kimseleri kalmayan kardeşler bu ölüm ile evlerini de kaybederler, yaşadıkları zorluklara rağmen bir arada kalmaya ve mücadele etmeye çalışırlar. Bu sırada anne ve babalarının ölümüne neden olan Akif Atakul ise bu işten kurtulmanın yollarını aramaya başlar.

Kardeşlerim Dizisi 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kardeşlerim dizisinin geçen hafta ekrana gelen ilk bölümü izleyenlerden büyük beğeni topladı. İlk bölümden heyecanlı sahnelerin ekrana gelmeye başladığı yapımda yaşanacaklar merakla beklenmeye başladı. Dizinin yayınlanan ikinci bölüm fragmanında Kadir ve Akif Atakul arasındaki restleşme dikkat çekerken, Kadir’in küçük kardeşinden vazgeçmesi ise izleyenleri duygulandırdı. İkinci bölümü merakla beklenen yapım yeni bölümü ile yarın akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında yayın hayatına başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.