Söylemezsem Olmaz Tek Parça 1 Mart 2021 Pazartesi Beyaz TV Canlı İzle! Söylemezsem Olmaz Bugün Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların sevilen magazin programı Söylemezsem Olmaz bugün 13.15'te ekranlarda olacak. Söylemezsem Olmaz 1 Mart 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Söylemezsem Olmaz 1 Mart 2021 Beyaz TV İzle! TIKLAYINIZ.

Gündüz kuşağı arasında en çok seyredilen programlar arasında bulunan Söylemezsem Olmaz Mart ayının ilk programı ile yine bugün ekranlara gelecek. Çarpıcı gündemleri sayesinde izleyiciler tarafından merakla seyredilen program yine izleyenleri ekran başına toplamayı sürdürüyor. Beyaz TV ekranlarında uzun zamandır yayınlanan program magazin dünyasında yaşanan gelişmeleri sıcağı sıcağına ekranlara getiriyor. Ünlüler dünyasında neler yaşandığına dair önemli bilgilerin paylaşıldığı program her zaman olduğu gibi bugün de 13.15’te Beyaz TV ekranlarında olacak. Sunuculuğunu ünlü isimlerin üstlendiği programda Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto ekranlara geliyor. Renkli sunucularının yanında programa katılan konuklar da yine eğlenceli dakikaların yaşanmasına yardımcı oluyorlar. Sunucuların gündeme ait yorumları ise izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Söylemezsem Olmaz Programı 26 Şubat’ta Neler Konuşuldu?

Ekranların sevilen magazin programı olan Söylemezsem Olmaz en son yayınlanan 26 Şubat tarihli program ile yine çok beğenildi. Magazin dünyasına dair son gelişmelerin konuşulduğu programda çarpıcı yorumlar yapıldı. Her bölümü ile ilgiyle takip edilen ve magazin dünyasına dair bilgi öğrenmek isteyenlerin kaçırmadığı programda sinema, film, müzik dünyasında yaşanan gelişmeler ekranlara geldi. Özellikle diziler üzerine yapılan açıklamalar ile birlikte dizi sektörüne değinen programın son bölümünde en çok seyredilen dizilerin genel bir değerlendirilmesi yapıldı ve hem senaryolarına hem de oyunculuklarına değinildi. Ayrıca katılımcılar sayesinde de çok daha merak uyandıran ve eğlenceli bir hale gelen programın son bölümünde özellikle müzik dünyasında yaşanan gelişmeler de masaya yatırılmış oldu. Ünlü konukların bulunduğu son bölümde oyuncular ve müzisyenler hakkında çıkan son kulis değerlendirmelerine de değinildi ancak ismi geçen ünlü simalardan program hakkında herhangi bir açıklama gelmedi. Her dakikası keyifle geçen program gündüz kuşağının en çok seyredilen programları arasında yerini aldı.

Söylemezsem Olmaz Programı 1 Mart Gündemi Neler Olacak?

1 Mart’ta yayınlanacak olan programın gündemi yine izleyicileri merakla ekran başında tutacak. Dizi, film, müzik dünyasına ait son gelişmelerin ele alınacağı programda, özellikle magazin dünyasının nabzı tutulmaya devam edilecek. Sürpriz konuklar ile daha da ilgi çekici hale gelecek program 13.15’te Beyaz TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.