Doya Doya Moda 1 Mart 2021 Full İzle! Doya Doya Moda 165. Bölüm Kim Elendi, Günün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda 1 Mart 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Gündüz kuşağı programları arasında özellikle modayı yakından takip edenlerin merakla izledikleri Doya Doya Moda programı 1 Mart günü 13.00’te ilgi çekici yeni bölümü ile ekranlara gelmiş olacak. TV8 ekranlarının çok sevilerek izlenen programı yeni bölümü ile yine ekranları ekran başında tutmaya yardımcı olacak. Yayınlanan ilk bölümünden itibaren izleyenlerden büyük bir beğeni toplayan programda moda konusunda özel yarışmalar düzenlendiği gibi aynı zamanda her hafta kimin birinci olacağı da büyük bir merakla bekleniyor. Yarışmaya katılan adaylar arasında kıyasıya bir rekabetin sürdüğü program her hafta içi saat 13.15’te TV8 ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

Doya Doya Moda 26 Şubat Puan Durumu Nasıl, Gün Birincisi Kim Oldu?

Jüri koltuğunda Ivana Sert, Uğurkan Erez, Seray Sever ve Gülşah Saraçoğlu gibi ünlü isimlerin oturduğu yarışmada her gün moda dünyasına dair önemli tartışmalar yapılıyor ve yarışmaya katılan büyük beden 7 kadın moda konusunda iddialarını kanıtlamak için ter döküyorlar. Moda konusunda en çok dikkat çekici kadın olmak ve farklı ödülleri de kazanmak için mücadele veren yarışmacılar tasarımları ile birlikte jürinin karşısına çıkıyorlar. Günlük olarak belirlenen konsept kapsamında tasarımları yapılan yarışmacılar her Cuma günü ise genel değerlendirmeye tabii tutularak final yapıyorlar ve her hafta yeni yarışmacılar ile program kaldığı yerden devam ediyor.

Beş gün boyunca yarışmacılar tasarımları ile mücadele verirken 26 Şubat’ta haftanın birincisi de belirlenmiş oldu. Bu hafta eleme yaşanmazken, haftanın birincisi ise Birben oldu. Buna göre yarışma bu hafta da yine kaldığı yarışmacıları ile devam edecek ve yarışmacılar moda konusundaki hünerlerini göstermeye çalışacaklar.

Doya Doya Moda 1 Mart Puan Durumu Açıklandı mı, Birinci Kim Oldu?

Doya Doya Moda 1 Mart puan durumu bugün sonunda açıklanmış olacak. Birincinin belirlenmesi için program sonunda yapılacak jüri oylaması sonucunda gündeme gelecek. Özellikle rekabetin üst düzeyde olduğu yarışma kapsamında yapılan iddialı tasarımlar ile her yarışmacı öne çıkarken, jüri tarafından gün sonu birincisini seçmek de zor bir hale geliyor. Modanın yanında eğlencenin de hiç eksik olmadığı yarışmada izleyiciler büyük keyif yaşıyorlar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.