Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 139. Bölüm Full İzle! 1 Mart 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı ve etkileyici gündemi ile sat 15.15'te ekranlarda olacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 1 Mart 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 139. Bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Show TV ekranlarında yeni sezonda izleyici ile buluşan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme bugünkü programında da yine önemli gelişmeleri ekrana taşımayı başarıyor. Şimdiye kadar gizlenen ve konuşulmaktan uzak durulan meseleler programda masaya yatırılırken izleyiciler de her an gelişmeleri yakından takip ediyorlar. Ünlü ve deneyimli gazeteci Didem Arslan Yılmaz’ın sunumu kapsamında ekrana gelen programda mağdurların ve suçluların yüzleşmesi konu ediniliyor. Her hafta içi saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanan programın bu bölümünde de yine önemli gelişmeler ekrana taşınacaklar.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 26 Şubat’ta Neler Oldu, Hangi Konular Konuşuldu?

Deneyimli gazeteci Didem Arslan Yılmaz tarafından sunulan Vazgeçme programında geçen haftanın son bölümünde yine çok konuşulacak olaylar ekrana taşındı. İzleyicilerin merakla takip ettikleri program kapsamında, Dilara’nın ablasının canlı yayında ortalığı karıştıracak açıklamaları ekrana geldi. Yaptığı açıklamalarda Emrah’ın kendisini dolandırmaya çalıştığını belirten Dilara’nın ablasının söylemleri ise ses getirmeye yardımcı oldu. Emrah’ın yakın arkadaşı olacak şekilde kendisini tanıtmış olan isimsiz kişinin Emrah’ın insanları işe yerleştirme bahanesi ile dolandırdığı iddiası herkesi şok etti. Emrah ile birlikte bir siyasi partide tanışmış olduklarını ve kısa sürede arkadaş olduklarını söyleyen arkadaşı Emrah’ın insanları çeşitli yöntemler ile dolandırdığını açıklayarak önemli gelişmelerin yaşanmasına neden olmuştu. Özellikle Emrah’ın kayınpederi, kendi kızını da Dilara’yı kandırdığı gibi Emrah’ın kandırmış olduğunu açıklaması üzerine Emrah için gittikçe daralan çember daha da merak uyandırdı. Emrah’ın ailesi ise Dilara’yı suçlamaya devam ettiler ve asıl mağdur olanın oğulları olduğunu belirtiler.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 1 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Merakla beklenen Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 1 Mart günü saat 15.15’te Show TV ekranlarında olacak. Bu programda da yine Emrah’ın ve Dilara’nın karşı karşıya gelmesi mümkün olacak ve aileleri arasındaki devam eden hesaplaşama da sürmüş olacak. Emrah’ın yaptıklarının ispat edilmesi için programa yeni konukların da alınması beklenirken izleyiciler programın başından sonuna kadar yine büyük bir merak içerisinde olarak gelişmeleri yakından izleme imkânı elde edecekler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.