Survivor 2021 Tek Parça İzle! 1 Mart 2021 Pazartesi Survivor 38. Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2021 bugün 38. bölümü ile ekranlarda olacak. Oldukça heyecanlı geçen dokunulmazlık oyunları sonrası eleme adayı kim oldu? Survivor 2021 1 Mart kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor 2021 38. Bölümü TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların en çok seyredilen yarışma programlarından olan Survivor yeni bölümü ile birlikte bugün saat 20.00’de TV8 ekranlarında olacak. Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir merakla takip edilen program yeni bölümü ile yine adından sıkça söz ettirecek. Yeni sezonda da kıyasıya mücadelenin geçtiği programda, her hafta yeni gelişmeler yaşanıyor ve heyecanlı bir şekilde ekrana yansıyor. En çok izlenen yapımlar arasında çoktan yerini almış programda bu sezon kimin birincilik sıralamasını göğüsleyeceği ise şimdiden büyük merak konusu oluyor. Her hafta pazartesi, Salı, Perşembe, cumartesi ve Pazar akşamları ekrana gelen yapım bugün de yeni bölümü ile izleyiciler ile buluşacak.

Bu sezon ünlüler ve gönüller arasında rekabetin üst boyuta çıktığı yarışmada takımlar kıran kırana mücadele ediliyorlar. İki takımın zorlu mücadeleleri ise izleyiciler için aksiyon ve macera dolu anları ekrana getiriyor. İki takımın mücadelesinde dokunulmazlık, sembol, ödül ve iletişim oyunları gibi farklı oyunlar ekrana taşınıyor ve güç ve denge gerektiren konularda takımlar büyük bir mücadele sahneliyorlar.

Survivor Türkiye 28 Şubatta Neler Oldu, Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Ekranların en çok takip edilen uzun soluklu yarışma programlarından olan Survivor’un en son bölümünde takımlar arasında kıyasıya rekabet devam etti. Son bölümde dokunulmazlık oyunu nefesleri kesti. Acun Ilıcalı’nın hakemliğinde sürdürülen dokunulmazlık oyununda karşı karşıya gelen iki takımdan sadece bir tanesi yarışmayı kazandı. Kaybeden takım ise bugünkü programda eleme adayı çıkarılacak.

Puanlama için çok önemli olan dokunulmazlık oyununda ünlüler ve gönüller takımı karşı karşıya gelerek nefes kesen rekabette bulundular. Dayanıklılık ve kondüsyon isteyen farklı parkurlarda mücadele veren takımlar arasında ise başarıya ulaşan çoğunlukla ünlülüler takımı oldu. Ünlüler takımı 3 sayılık fark ile son oyunu da kazanarak dokunulmazlık oyununu kazanan taraf olmayı başardı. Bu sayede gönüllüler takım konseyinde üyelerden birisi eleme adayını seçerek potaya göndermiş oldu.

Survivor Türkiye 1 Mart Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Özel oyunu ile bu akşam ekrana gelecek olan programın 1 Mart tanıtımı yayınlandı ve yine izleyicileri heyecan dolu anlar bekliyor. Programın merakla beklenmekte olan yeni bölümü saat 20.00’da TV8 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.