Uyanış: Büyük Selçuklu 23. Bölüm Full İzle TRT1! 1 Mart 2021 Uyanış Büyük Selçuklu 23. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların yeni yapımlarından olan Uyanış: Büyük Selçuklu 23. Bölüm full izlemek için haber detayında yer alan videoyu açabilirsiniz. Tarihi en iyi şekilde konu alan, Selçuklu ile ilgili her detayı tek tek, ince ince işleyen en büyük prodüksiyonlar arasında yer alan Uyanış: Büyük Selçuklu Dizisi 23. Bölüm ile birlikte aksiyona hazır olun. İşte detaylar…

Uyanış: Büyük Selçuklu 23. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların sevilen dizisi olan Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölümü ile yine nefesleri kesmeye devam edecek. Yeni sezona çok iyi bir giriş yapan ve izleyiciler tarafından beğeniyle karşılanan Uyanış Büyük Selçuklu için yeni bölüm bu akşam yayınlanacak. Heyecan ve aksiyonun hiç eksik olmadığı dizide tarihsel yolculuk yapan izleyiciler yeni bölümün nasıl olacağını merak ediyorlar. Selçuklu devletinin nasıl kurulduğunu anlatan dizi yine nefes kesen ve merak uyandırıcı bir bölüm ile saat 20.00’da TRT1 ekranlarında olacak.

Her bölümünde büyük merak uyandıran dizinin başrollerinde Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu, Sevda Erginci ve Gürkan Uygun gibi ünlü ve başarılı oyuncular yer alıyorlar. Selçuklu devletinin başına Melihşah’ın geçmesi sonrasında yaşanan gelişmeleri ekrana getiren dizinin her bölümü merakla bekleniyor.

Uyanış: Büyük Selçuklu Dizisi 22. Bölümde Neler Yaşandı?

Dizinin en son bölümü olan 22. Bölümde yine heyecan dolu sahneler yaşanmıştı. Tekiş’in saraya gelmesi ile birlikte baş gösteren gizli veliaht meselesi diziye damga vurmuştu. Özellikle sarayda yıllardır anne hasreti ile yaşayan Tapar’ın ilgisini çekmişti. Tapar da bu gelişme üzerine Başulu’nun mezarını açtırmak için bir askerini göndermişti. Tapar’ın askeri ise Başulu’nun daha mezarını açamadan engellenmişti ve bu olay da Nizamülmülk tarafından Melikşah’a yansıtılmıştı. Melikşah ise konuyla ilgili olarak Tapar ile tartışmış ve Tapar’a tokat atmıştı.

Tüm bu olanlar kapsamında Tapar’ın Başulu’nun mezarını açtırmaya kalkmış olması ve Melikşah tarafından kendisine şiddet gösterilmesi de başkaları tarafından aralarını açmak için önemli bir olay olarak görülmüştü. Terken bu olaydan yararlanarak baba ve oğulun arasını açma girişimlerinde bulunmuştu. Bu esnada Melikşah’ın ordu pazarından ayrılmış olduğunu öğrenen Markus da o bölgeye bir baskın yapmış ve Tapar baskın sonucunda ağır yaralanmıştı. Durumu öğrenen Melikşah ise büyük vicdan azabı duymuştu.

Uyanış: Büyük Selçuklu Dizisi 23. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Geçen hafta yaşananlar ile izleyiciler tarafından çok merak edilen Uyanış Büyük Selçuklu dizisi yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Özellikle Tapar’ın intikamının alınıp alınmayacağı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Dizi saat 20.00’de TRT1 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.