Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 140. Bölüm Full İzle! 2 Mart 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 140 bölümü ile bugün ekranlarda olacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 2 Mart kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 2 Mart 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Bu sezon Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında bugüne kadar konuşulmayanlar konuşuluyor, gizli kalmış suçlar ortaya çıkıyor. Birçok farklı suçun konuşulduğu programda suçlular ve mağdurlar karşı karşıya geliyor. Didem Arslan Yılmaz’ın gazetecilik deneyiminin de etkisi ile olayları birçok farklı açıdan yorumladığı gündüz kuşağı programda çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. İlgi ile takip edilen yapım hafta içi hergün saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 1 Martta Neler Oldu?

Show TV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programları arasında yer alan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme yeni haftanın ilk yayını ile dün yine ekrana geldi. Sahte gelin dolandırıcılığının irdelenmeye devam edildiği 1 mart programında çarpıcı gelişmeler ekrana geldi. Sahte gelin dolandırıcılığı çetesinin başındaki isim olarak bilinen Emrah ile ilgili akıl almaz gelişmeler izleyenlerle buluştu.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünde Dilara’nın ablası canlı yayına katıldı. Dilara ile Emrah arasındaki ilişkiye dair çeşitli açıklamalarda bulunan Dilara’nın ablası, Emrah hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Emrah’ın kendisini de dolandırmaya çalıştığını açıklayan Dilara’nın ablası şahitleri olduğunu da söyledi. Programa telefon ile bağlanan farklı kişiler de Emrah hakkında beklenmedik açıklamalarda bulundu. İsmini vermeyen ancak Emrah’ın yakın arkadaşı olduğunu iddia eden bir izleyici, Emrah’ın insanları işe sokma bahanesi ile kandırdığını ve bu şekilde dolandırdığını belirtti. Yayına telefon ile bağlanan başka bir kişi ise Emrah ile siyasi partide tanıştığını ve Emrah’ın parti içindeki kişileri de dolandırmaya çalıştığını belirtti.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 2 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünün ardından bugün konuşulacak gündemler merak konusu oldu. Programın bugün ekrana gelecek bölümünde Emrah’ın kendisinin dolandırdığını iddia eden yeni mağdurlar yaşananları anlatacak. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı yeni bölümü ile bugün saat 15.15’te ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.