Masumlar Apartmanı Dizisi 24. Bölüm Full İzle! 2 Mart Masumlar Apartmanı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Başrolünde Ezgi Mola’nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanından uyarlanarak ekranlara getirilmiş olan dizinin Masumlar Apartmanı son bölüm izle seçeneğine tıklayarak son bölümünü izleyebilirsiniz. Masumlar Apartmanı 24. Bölüm izle seçeneği ile 24. Bölüme ulaşabilir ve keyifli anlar yaşayabilirsiniz…

Masumlar Apartmanı Dizisi 24. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan Masumlar Apartmanı heyecan dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen yapım gerçek bir yaşam hikayesini anlatıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi isimli romanından ekrana uyarlanan yapımın başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve farklı hikayesi ile dikkat çeken yapım her hafta salı akşamları saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanıyor.

Masumlar Apartmanı Dizisi 23. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının reyting rekortmeni yapımı Masumlar Apartmanı geçen hafta 23. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde İnci Han ile ilgili gerçeklerin peşine düşerken Naci ile kaçtığı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır. Masumlar Apartmanı dizisi ekrana gelen son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Masumlar Apartmanı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Han Esra’ya yakalandıktan sonra yaptığı açıklama ile durumu kurtardığını düşünür. Han’a sorduğundan daha fazlasını bilen Esra ise yalan söylediğini anlar ve ne yapacağını bilemez. Daha fazla dayanamayarak İnci’ye gördüklerinin anlatır. Bunun üzerine İnci Han ile ilgili gerçekleri araştırmaya başlar. Naci ise Safiye’ye yeni bir sürpriz hazırlar. Bu sürpriz ile bir adım daha ileri giden Naci beklemediği bir tepki ile karşılaşır ve hayal kırıklığına uğrar. Hikmet’in hastalığı ise Esat ve Gülben’i zor duruma düşürür. Bu sırada okulda Gamze ile restleşmeye başlayan Neriman ise yeni bir heyecan yaşamaya başlar. Esra’nın apartmandaki kokuyu takip etmesi ise ortalığın daha fazla karışmasına neden olur.

Masumlar Apartmanı Dizisi 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Masumlar Apartmanı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında İnci ve Han yüzleşmesi dikkat çekerken, Safiye için ise hayat daha zor hal almaya başlar. Masumlar Apartmanı dizisi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.