Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 184. Bölüm Full İzle! 2 Mart Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam 184. bölümü ile ATV ekranlarında olacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 184. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, aksiyon ve heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Çakırbeyli ailesinin dostları ile beraber düşmanlarına karşı verdiği amansız mücadelenin anlatıldığı yapımın başrolünde Hızır Çakırbeyli karakteri ile Oktay Kaynarca yer alıyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen dizi her hafta salı akşamları saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi 183. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının fenomen yapımlarından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz geçen hafta 183. bölümü ile ekrana geldi. Yapımın yayınlanan son bölümünde Ceylan Çakırbeyli’nin kurtulmasının sevinci yaşanamadan Alparslan’ın başına gelenler aileyi yasa boğdu. Dizi heyecan dolu son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Hızır Çakırbeyli, eşi Ceylan’ı çetenin elinden kurtarmanın mutluluğunu yaşayamadan yeğeni Alparslan’a yapılanların hesabını sormak ister. Yaşadığı saldırı sonrasında Alparslan, hastanede canı için mücadele etmeye başlarken, Hızır tüm aileyi toplayarak bu saldırı ile ilgili bilgi bulmalarını ister. Hızır Çakırbeyli’nin aradığı sorunun cevabı ise kimsesizlerin babası Doğan’dan gelir. Alparslan’a yapılan saldırının arkasında İshak’ın olduğunu düşünen Doğan, sokaktaki tüm kimsesizlerden İshak’ın izini bulmalarını ister. Doğan’ın bulduğu tüm adreslere tek tek baskın yapan İlyas Çakırbeyli istediğini bulamazken, Çakırbeyli ailesi ise perişan haldedir. Olanlardan kendisini sorumlu tutan Ceylan ise Alparslan’ın yaşaması için dua etmektedir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi 184. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin geçen hafta ekrana gelen aksiyon dolu bölümünün ardından yapımda yaşanacaklar merak edildi. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Alparslan’ın hastaneden çıktığı ama tekerlekli sandalyeye mahkum olduğu görülüyor. Bu sırada hapishanede başları belada olan Hızır ve Doğan Baba’nın da yer aldığı fragmanda İlyas Çakırbeyli’nin ölüm yemini dikkat çekti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin merakla beklenen yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.