Doya Doya Moda 3 Mart 2021 Full İzle! Doya Doya Moda 168. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Doya Doya Moda 168. Bölüm izle kısmı ile sizlere yeni bölümleri kaçırmayacak bir yarışma izleme imkanı tanıyoruz. Sizlerde bu bölümlere ulaşmak için aşağıda bulunan kısma erişim sağlamanız yeterli olacaktır. Doya Doya Bölüm 168. Bölüm fragman izle ile yeni fragmana ulaşabilir ve kesintisiz izleme imkanı sunabilirsiniz.

Doya Doya Moda 168. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Doya Doya Moda rekabet ve heyecan dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyen programda her hafta birinci olacak ve elenecek isimler merakla bekleniyor. İzleyenlerin hem moda konusunda bilgi edindiği hem de eğlenceli vakit geçirdiği Doya Doya Moda programı hafta içi hergün saat 13.00’da TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

Jüri üyesi koltuğunda Ivana Sert, Seray Sever, Uğurkan Erez ve Gülşah Saraçoğlu’nun oturduğu Doya Doya Moda programında her hafta 7 büyük beden kadın moda konusundaki iddialarını kanıtlamak için kıyasıya rekabet ediyor. Türkiye’nin en tarz kadını olmak için mücadele eden yarışmacılar hergünün konseptine uygun ve tarz kombinler hazırlamaya çalışıyor. Hazırladıkları kombinlerde podyumda yer alan yarışmacılar jüri üyelerinden en yüksek puanlar almaya çalışıyor. Günün birincisinin alışveriş için ekstra bütçe kazandığı programda haftanın birincisi olan isim ise tasarım takıların sahibi oluyor.

Doya Doya Moda Programı 2 Mart Günü Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen yapımları arasında yer alan Doya Doya Moda programı haftanın ikinci yayını ile gün ekrana geldi. İlgi ile takip edilen moda yarışmasında dün yine heyecan dolu anlar yaşandı. Programın sıkı takipçileri ile 2 mart puan durumunun nasıl olduğunu ve birinci olan ismi merak ediyor.

Doya Doya Moda programının dün ekrana gelen bölümünde birinciliği yine iki farklı yarışmacı paylaştı. 18 puan alan Birben ve Elif günün birinciliğini paylaşırken, onları 16 puan ile Ceren takip etti. Dün programda en düşük puanı alan yarışmacı ise 10 puan ile Ayça oldu.

Doya Doya Moda 3 Mart Günü Günün Birincisi Kim Oldu?

Doya Doya Moda programında 3 mart günü birinci olan isim merakla bekleniyor. Programda 3 mart puan durumu ise henüz belli olmadı. Doya Doya Moda programı merakla beklenen yeni bölümü ile bugün saat 13.00’da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.