Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 3 Mart 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 653. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı Puan Durumu?

Yeni yayınlanan bu bölümde gelinler yine ateş püskürtüyor! Lafları ile birbirlerine yarışmayı dar eden gelinler kaynanalardan en iyi puanı almak için şahane tabaklar çıkarmaya çalışıyor! Sizlerde fragmana ulaşmak için makalemizi inceleyiniz. Gelinim Mutfakta 653. Bölüm izle linki ile yarışma hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 653. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Kanal D ekranlarının sevilen yemek yarışması Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta üçünü sezonu ile izleyenleri ile buluşuyor. Rekabet ve eğlence dolu bölümleri ile yayınlanan ilk bölümünden bu yana izleyenlerden beğeni toplayan programda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya rekabet ettikleri programda eğlence dolu anlar ekrana yansıyor. Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı hafta içi hergün saat 13.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Seda Sayan’ın renkli sunumu ile canlılık kattığı yemek yarışmasında her hafta 4 gelin ve kaynana takım olarak mücadele ediyor. Gelinlerin günün yemeğini en iyi şekilde yapmak için mutfaktaki hünerlerini sergilediği programda kaynanalar ise puanlama yapıyor. Seda Sayan ve kaynanaların verdikleri puanlara göre belli olan günün ve haftanın birincisi olan gelin ödüllerin sahibi oluyor. Günün birincisi olan gelinin çeyrek altın kazandığı programda her hafta cuma günü gerçekleşen finalde ise haftanın birincisi 5 altın bileziğin sahibi olurken, en düşük puanları alan gelin yarışmaya veda ediyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta Programı 2 Mart Günü Puan Durumu Nasıl, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı yeni haftanın ikinci bölümü ile dün ekrana geldi. Yine eğlence dolu anların yaşandığı programda gelinler kıyasıya rekabet etti. Programın sıkı takipçileri 2 mart günü birinci olan ismi merak ediyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programının dün ekrana gelen bölümünde 22 puan alan Aysun günün birincisi oldu. Aysun çeyrek altını kazanırken 17 puan alan Ayten ikinci ve 13 puan alan Saniye üçüncü oldu. Zeynep ise 10 puan ile son sırada yer aldı.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta Programı 3 Mart Günü Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programında 3 mart puan durumu ve çeyrek altını kazanan isim henüz belli değil. Program bugün saat 13.00’da Kanal D’de ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.