Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 141. Bölüm Full İzle! 3 Mart 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme bugün yeni bölümü ile 15.15'te ekranlarda olacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 141. bölüm kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 141. Bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Show TV ekranlarında izleyenleri ile buluşmaya başlayan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında bugüne kadar konuşulmayanlar konuşuluyor, gizli kalmış suçlar ortaya çıkıyor. Didem Arslan Yılmaz’ın gazetecilik deneyimi ile olayları farklı pencerelerden ele aldığı programda suçlular ve mağdurlar yüzleşiyor. Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımlardan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme yeni bölümleri ile hafta içi hergün saat 15.15’te ekrana geliyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 2 Martta Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Show TV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı olan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme dün haftanın ikinci yayını ile ekrana geldi. Yayınlanan son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitleyen programda sahte gelin dolandırıcılığı gündem olmaya devam etti. Dilara ve kayıp Zeynep ile ilgili yeni gelişmelerin ekrana geldiği program yine merakla takip edildi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünde sahte gelin dolandırıcılığı ile gündeme gelen Dilara’nın eski hayatı konuşuldu. Emrah tarafından kandırılan kadınlardan biri olan Dilara’nın bu olayların öncesinde yaşadığı ev ekrana geldi. Dilara’nın annesi ve babası ile göz yaşlarını tutamadı. Genç kadının Emrah ile olan ilişkisi de gündem olmaya devam etti. Programda gündem olan diğer konu ise 16 yaşındaki kayıp Zeynep oldu. Babasını otobüste uyutarak kaçtığı bilinen Zeynep ile ilgili yeni iddialar gündeme geldi. Kızlarını bulmak için yayına katılan aile Zeynep’i kandırdığı iddia edilen Elif hanım ile yüzleşme yaşadı. Programa telefon ile bağlanan Elif hanım, Zeynep üzerinden para kazandığına yönelik iddiaları kabul etmedi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 3 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünde yine birbirinden çarpıcı gelişmeler ekrana geldi. Programda bugün gündemlerle ilgili yeni gelişmeler ekrana gelecek. Kayıp Zeynep hakkında ortaya atılan iddiaların konuşulmaya devam edileceği programda çarpıcı gelişmeler izleyenlerle buluşacak. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı yeni bölümü ile bugün saat 15.15’te ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.