Zuhal Topal'la Sofrada 553. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 3 Mart 2021 Günün Puan Durumu Ne Oldu?

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 553. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 553. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile FOX TV ekranlarında yayın hayatına devam eden Zuhal Topal’la Sofrada programı rekabet ve eğlence dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. İzleyenlerin hem lezzetli yemek tarifleri aldığı hem de keyifli vakit geçirdiği programda kimi zaman gerilimli kimi zaman eğlence dolu anlar ekrana geliyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya rekabet ettiği yemek yarışması hafta içi hergün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen gündüz kuşağı programında her hafta 5 gelin ve kaynana beraber yarışıyor. Haftanın hergünü farklı bir gelinin evine konuk olunan programda yarışmacılar kendi menülerini en lezzetli şekilde hazırlamak için mutfağa giriyor. Gelinlerin mutfaktaki yeteneklerini gösterdiği programda kaynanalar ise Zuhal Topal ile beraber tadım ve puanlama yapıyor. Kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan en yüksek puanları almak için kıyasıya rekabet eden yarışmacılar heyecan dolu anlar yaşıyor. Programda her hafta cuma günleri haftanın finali ekrana geliyor. Haftanın en yüksek puanını alan yarışmacı 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 2 Mart Yarışmacısı Kimdi, Kaç Puan Aldı?

FOX TV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Zuhal Topal’la Sofrada dün haftanın ikinci bölümü ile ekrana geldi. Yeni haftanın ikinci yarışmacının performansını sergilediği programda heyecan ve eğlence dolu anlar yaşandı. Programın sıkı takipçileri 2 mart günü yarışan ismi ve aldığı puanları merak ediyor.

Zuhal Topal’la Sofrada programının dün ekrana gelen bölümünde Sevgi Sarıoğlu ve kaynanası Sebahat Işıkhan Arpa yarıştı. Kalabalık menüsü ile kaynanalardan yüksek puanlar almak için çabalayan Sevgi Sarıoğlu günün sonunda kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan 29 puan almayı başardı.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 3 Mart Yarışmacısı Kim, Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programında 3 mart günü yarışacak isim ve aldığı puanlar henüz belli olmadı. Program bugün saat 16.00’da FOX TV’de ekrana gelecek. Sonrasında puan durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.