Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 4 Mart 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim Star TV?

Ekranların sevilen programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah bugün saat 09.45'te ekranlarda olacak. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 4 Mart 2021 izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 4 Mart 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan sabah programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah neşe dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Global Medya’nın yapımcılığını üstlendiği programın her bölümünde eğlence ve bilgi dolu anlar ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana merakla takip edilen program hafta içi hergün saat 09.45’te canlı yayın ile Star TV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Ekranların sevilen yüzü Alişan ve ünlü popçu Demet Akalın’ın sunumu ile ekrana gelen sabah programında birçok farklı konuda keyifli sohbetler ediliyor, müzik dolu anlar ekrana geliyor. Sanat ve müzik camiasının birbirinden ünlü isimlerinin konuk olarak ağırlandığı programda müzik şöleni yaşanıyor. Sağlıktan magazine, mutfaktan mimariye, astrolojiden gündem konularına kadar birçok farklı alanda uzman isimlerle bilgi dolu ve keyifli sohbetlerin gerçekleştiği program yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Eğlence, müzik ve bilgi dolu programın yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah Programı 3 Martta Neler Oldu?

Star TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı dün haftanın üçüncü yayını ile ekrana geldi. Sabah saatlerine keyif katan programın dün ekrana gelen bölümünde yine eğlence ve bilgi dolu anlar ekrana geldi. Uzman isimlerin ve popüler sanatçıların konuk olduğu program yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının dün ekrana gelen bölümünde programın sunucuları Demet Akalın ve Alişan şarkıları ile stüdyoyu renklendirdi. Neşeli şarkılarla eğlence dolu anların ekrana geldiği programda sağlıklı beslenme sırları konuşuldu. Mutfak köşesinde de birbirinden enfes tariflerin ekrana geldiği program yine ilgi ile takip edildi.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Programı 4 Mart Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının bugün ekrana gelecek bölümünde yeni şarkısı ile sevilen Nil Karakaş konuk olacak. Sağlık köşesinde Ayça Kaya’nın diyet önerilerinde bulunacağı programın yeni bölümü saat 09.45’te ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.