Zuhal Topal'la Sofrada 554. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 4 Mart 2021 Günün Puan Durumu Ne Oldu?

Zuhal Topal'la Sofrada bugün yeni bölümü ile 16.00'da FOX TV ekranlarında olacak. Zuhal Topal'la Sofrada 554. bölüm kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Zuhal Topal'la Sofrada 554. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada rekabet ve eğlence dolu yeni bölümleri ile izleyenlerin beğenisini toplamaya devam ediyor. Yayınlanan ilk sezonundan  bu yana eğlenceli konsepti ile izleyenleri ekrana kilitleyen programda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya rekabet ettiği programda zaman zaman gerilimli zaman zaman eğlence dolu anlar ekrana geliyor. Zuhal Topal’la Sofrada programı hafta içi hergün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen gündüz kuşağı programında her hafta 5 gelin ve kaynana takım halinde mücadele ediyor. Haftanın hergünü farklı bir yarışmacının evine konuk olunan programda gelinler kendi hazırladıkları menüyü en lezzetli şekilde sunmak için kıyasıya rekabet ediyor. Kaynanalar ise Zuhal Topal’la beraber tadım ve puanlama yapıyor. İlgi ile takip edilen yemek yarışmasında cuma günler haftanın finalinde en yüksek puanı alan ve birinci olan isimler açıklanıyor. Haftanın birincisi olan isim 15 bin liralık büyük ödülün de sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 3 Mart Yarışmacısı Kimdi, Kaç Puan Aldı?

FOX TV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Zuhal Topal’la Sofrada dün yine rekabet dolu yeni bölümü ile ekrana geldi. Haftanın finaline yaklaşılırken heyecanın arttığı programda, haftanın üçüncü yarışmacısı mutfaktaki yeteneklerinin sergiledi. Programın sıkı takipçileri 3 mart yarışmacısını ve aldığı puanları merak ediyor.

Zuhal Topal’la Sofrada programının dün ekrana gelen bölümünde Fatma Nur Cansız ve kaynanası Elmas Cansız yarıştı. Kalabalık menüsünü hazırlamak için zamanla yarışan Fatma Nur Cansız, günün sonunda kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan toplam 22 puan aldı.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 4 Mart Yarışmacısı Kim Olacak, Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programında bugün yarışacak gelin ve aldığı puanlar henüz açıklanmadı. Program haftanın dördüncü yarışmacısı ile bugün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.