Bir Zamanlar Çukurova 86. Bölüm Full İzle! 4 Mart 2021 Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

2018 yılından itibaren seyircisi ile buluşmuş olan Bir Zamanlar Çukurova 86. Bölüm izle seçeneği ile en çok izlenen diziler arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova 86. Bölüm izleyebilirsiniz. Son bölümünü izlemek için ise Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle seçeneğine tıklamanız ve reklamsız bir şekilde izlemeniz için yeterli olacaktır. Çok sevilen dizi olan Bir Zamanlar Çukurova ile ilgili tüm detayları sizler için hazırladık…

Bir Zamanlar Çukurova 86. bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisi heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana büyük beğeni toplayan yapımın kadrosunda Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış ve Kerem Alışık gibi isimler yer alıyor. Her bölümü ile heyecanı zirveye taşıyan Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölümleri ile perşembe akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 85. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova geçen hafta 85. bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan son bölümü ile heyecanı zirveye taşıyan yapımda hem Behice hem de Fikret ile ilgili gerçekler ortaya çıkmaya başlar. Bir Zamanlar Çukurova dizisi son bölümü ile yine büyük beğeni topladı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Züleyha İstanbul’dan gelen belgelerle şehir kulübüne gider ve Behice’nin katil olduğunu iddia eder. Züleyha’nın Behice’ye boşuna yüklendiğinin düşünen Müjgan ise kırgın ve kızgın da olsa halasını korumak ister. Bu sırada Züleyha’nın verdiği belgeler ile gerçekleri öğrenen Müjgan şok olur ve halasını korumayı bırakır. Müjgan öğrendiklerinin etkisi ile kendisinin Fikret’in kollarına atarken, Behice ise İstanbul’a kaçmanın yollarını aramaya başlar. Bu sırada gerçeği öğrenen Demir de Behice’nin peşine düşer. Demir’in sakin kalamayacağını düşünen Züleyha, Fekeli’ye haber verir. Fekeli ve Demir Hünkar’ın intikamını almak için çalışmalara başlar. Birkez daha yan yana duran ikili Fikret ile ilgili gerçeğin ortaya çıkması ile yeniden karşı karşıya gelir. Fikret ile Demir’in kardeş olduğu gerçeği herkes için büyük bir yıkım yaratır.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 86. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde yaşananların ardından yeni bölüm heyecanı arttı. Yapımın yayınlanan yeni bölümünde heyecan dolu sahneler merak uyandırdı. Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.