Doya Doya Moda 5 Mart 2021 Full İzle! Doya Doya Moda 170. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda 5 Mart 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının sevilen moda programı Doya Doya Moda rekabet dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana izleyenlerden beğeni toplayan program hem moda konusunda bilgi veriyor hem de izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatıyor. Her hafta birinci olacak ve elenecek isimlerin merakla beklendiği Doya Doya Moda programın hafta içi hergün saat 13.00’da TV8 ekranlarında sevenleri ile buluyor.

Doya Doya Moda programının jüri üyesi koltuğunda Uğurkan Erez, Seray Sever, Ivana Sert ve Gülşah Saraçoğlu oturuyor. Moda dünyasının deneyimli isimleri yarışmacıların kombinlerini değerlendiriyor. Her hafta büyük beden 7 kadının Türkiye’nin en tarz kadını olmak için mücadele ettiği programda günün konseptine en uygun ve tarz kombinler seçiliyor. Yarışmacılar jüriden yüksek puan almak için iddialı kombinleri ile podyumda yürüyor. Her hafta cuma günleri yapılan finalde haftanın en yüksek puanını alan isim tasarım takıların sahibi olurken, en düşük puanları alan yarışmacı ise eleniyor. Heyecan ve rekabetin asla son bulmadığı programın yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Doya Doya Moda Programı 4 Mart Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programlarından Doya Doya Moda dün ekrana gelen bölümü ile yine izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Haftanın finalinin yaklaştığı 4 mart programında heyecan doruğa yükseldi. Programın sıkı takipçileri ise 4 mart günü puan durumunun nasıl olduğunu merak ediyor.

Doya Doya Moda programının dün ekrana gelen bölümünde günün en yüksek puanını alan yarışmacı Özde oldu. Özde aldığı 20 puan ile alışveriş için ekstra bütçe kazanırken günün en düşük puanını alan isimler ise Ayça ve Rüya oldu. İkili 9 puan ile son sırayı paylaştı.

Doya Doya Moda Programı 5 Mart Puan Durumu Açıklandı Mı?

Doya Doya Moda programı bugün haftanın finali ile ekrana gelecek. Programda 5 mart puanlar ise henüz belli olmadı. Doya Doya Moda programı yeni bölümü ile bugün saat 13.00’da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.