Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 5 Mart 2021 Günü Kim Birinci Oldu? Haftanın Finalinde Elenen Ve Kazanan Yarışmacılar Kimler Oldu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 655. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 655. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile Kanal D ekranlarında yayın hayatına devam eden Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta rekabet ve eğlence dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana ilgi ile takip edilen programda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. Her bölümü ile izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatan programda lezzetli yemek tarifleri de ekrana geliyor. Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı hafta içi hergün saat 13.00’da Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Seda Sayan’ın renkli sunumu ile canlılık kattığı yemek yarışmasında her hafta 4 gelin ve kaynana kıyasıya rekabet ediyor. Gelinler günün yemeğini en iyi şekilde yapmak için çabalarken kaynanalar ise puanlama yapıyor. Günün yemeğini en lezzetli şekilde yapmaya ve en yüksek puanları almaya çalışan gelinler ödüller için kıyasıya mücadele ederken, puanlama yapacak kaynanalar kendi gelinlerinin tabağını bulmaya çalışıyor. Programda günün birincisi çeyrek altın kazanırken haftanın birincisi olan isim ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta Programı 4 Mart Puan Durumu Nasıl, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Gündüz kuşağının en çok takip edilen programları arasında yer alan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta finalin yaklaştığı son bölümü ile yine büyük beğeni topladı. Programın dün ekrana gelen bölümünde birbirinden renkli yarışmacılar yine kıyasıya mücadele etti. Programın 4 mart birincisi ise merak konusu oldu.

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programında dün günün birincisi kura ile seçildi. Aysun ve Zeynep’in 18 puan ile birinciliği paylaştığı programda çeyrek altının sahibi kura ile seçilen Aysun oldu. Ayten’in 16 puan ile ikinci olduğu programda Saniye ise 9 puan ile son sırada yer aldı.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta Programı 5 Mart Puan Durumu Belli Oldu Mu, Haftanın Birincisi Kim?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı bugün haftanın finali ile ekrana gelecek. Puan durumunun henüz belli olmadığı yarışma saat 13.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.