Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 143. Bölüm Full İzle! 5 Mart 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme bugün saat 15.15'te Show TV ekranlarında olacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 5 Mart 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 5 Mart 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayın hayatına devam eden Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında bugüne kadar konuşulmayanlar konuşuluyor, gizli kalmış suçlar ortaya çıkıyor. Didem Arslan Yılmaz’ın gazetecilik deneyimi ile olayları birçok farklı açıdan ele aldığı programda suçlular ve mağdurlar yüzleşiyor. Program hafta içi hergün saat 15.15’te ekrana geliyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 4 Martta Neler Oldu?

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni gündüz kuşağı programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme dün ekrana gelen bölümü ile yine birçok çarpıcı gelişmeyi ekrana taşıdı. Sahte gelin dolandırıcılığının gündem olmaya devam ettiği programda kaçırılan Zeynep canlı yayına katıldı. Programın dün ekrana gelen bölümünde yine birçok gündemde yaşanan yeni gelişmeler ekrana geldi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünde ailesi tarafından aranan Zeynep programa katıldı. Aylardır kayıp olan küçük kızın yaşadıkları izleyenleri şaşırttı. Zeynep’i aylarca yanında tutan ve şehir şehir gezdirerek kullandığı iddia edilen Elif hanım iddiaları yalanlamıştı. Zeynep’in yaşadıklarından sorumlu tutulan Elif hanımın yanında yeni bir kız olduğu bilgisine ulaşıldı. Yeni kızın Elif hanımın yeni kurbanı olduğu iddia ediliyor. Programda gündem olan diğer konu ise sahte gelin çetesinin başındaki isim olarak bilinen Emrah ve aşk yaşadığı Dilara oldu. Dilara’nın yaşadığı köye giden Vazgeçme ekibi akrabalarından Emrah hakkında bilgi edindi. Dilara’nın akrabalarının Emrah hakkında çarpıcı iddialarda bulunması dikkat çekti. Programda Dilara ve Emrah arasındaki ilişki hakkında ortaya atılan yeni iddialar ve bugüne kadar yaşananlar konuşuldu.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 5 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün yayınlanan bölümünün ardından programda bugün ele alınacak gündemler merak konusu oldu. Zeynep’i aylarca yanında tutan Elif hanımın yeni kurbanı ile ilgili gerçeklerin konuşulacağı 5 mart programında Dilara da gündem olmaya devam edecek. Haftanın son yayını ile bugün ekrana gelecek program saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.