Zuhal Topal'la Sofrada 555. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 5 Mart 2021 Günün Puan Durumu Ne Oldu?

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 555. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 555. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada rekabet dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Üçüncü sezonu ile yayın hayatına devam eden program yayınlanan ilk bölümünden bu yana izleyenlerin beğenisi topluyor. İlgi ile takip edilen gündüz kuşağı programında her hafta birbirinden iddialı isimler yarışıyor. Haftanın birinci olacak isminin merakla beklendiği program hafta içi hergün saat 16.00’da ekrana geliyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen yemek yarışmasında her hafta 5 gelin ve kaynana takım olarak mücadele ediyor. Haftanın hergünü farklı bir yarışmacının evine konuk olunan programda gelinler kendi hazırladıkları menüleri ile Zuhal Topal ve kaynanalardan en yüksek puanları almaya çalışıyor. Kaynanaların da kendi gelinlerini birinci yapmak için mücadele ettiği programda her hafta heyecan dolu anlar ekrana geliyor. Kimi zaman eğlenceli kimi zaman gerilimli anların ekrana yansıdığı programda haftanın birincisi olan gelin 15 bin liralık ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 4 Mart Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

Gündüz kuşağının en çok izlenen programları arasında yer alan Zuhal Topal’la Sofrada dün yine rekabet ve heyecan dolu bölümü ile ekrana geldi. Haftanın finali yaklaşırken heyecanın zirveye yükseldiği yemek yarışmasında dün yarışan isim ve aldığı puan ise merak edildi.

Zuhal Topal’la Sofrada programının dün ekrana gelen bölümünde haftanın dördüncü yarışmacısı performansını sergiledi. Emine Al Tosuner ve kaynanası Elmas Cansız’ın performansını sergilediği 4 mart programında yine heyecan dolu anlar ekrana geldi. Emine Al Tosuner günün sonunda kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan toplam 22 puan aldı.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 5 Mart Haftanın Birincisi Belli Oldu Mu, Ödülü Kim Kazandı?

Zuhal Topal’la Sofrada bugün haftanın son bölümü ile ekrana gelecek. İlgi ile takip edilen programda bugün yarışacak isim ve puanlar henüz belli olmadı. Büyük ödülün sahibi olan gelinin belli olacağı 5 mart programı bugün saat 16.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.