Arka Sokaklar Dizisi 580. Bölüm Full İzle! 5 Mart 2021 Arka Sokaklar Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

15. Sezonu ile karşımıza çıkan uzun soluklu ve gerilimin bir dakika bile eksik olmadığı Arka Sokaklar dizisinin 580. Bölüm izle seçeneği ile sizlerde reklamsız ve kesintisiz bir şekilde Arka Sokaklar 580. Bölüm izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar son bölüm izle seçeneği ile yayınlanan son bölümü ile ilgili bütün detayları kaçırmadan izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Arka Sokaklar Dizisi 580. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu yapımları arasında yer alan Arka Sokaklar dizisi aksiyon dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana büyük beğeni toplayan yapım 15. sezonu ile yine izleyenleri ekrana kilitliyor. Dizi her hafta cuma akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, İlker İnanoğlu ve Alp Korkmaz gibi isimlerin paylaştığı Arka Sokaklar dizisinde İstanbul emniyetinde görevli özel bir ekibin maceraları ve hayatları anlatılıyor.

Arka Sokaklar Dizisi 579. Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Arka Sokaklar geçen hafta 579. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde ekip zorlu bir görevi daha başarılı şekilde çözerken Mesut’u ise kötü bir sürpriz beklemektedir. Dizi heyecan dolu son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Arka Sokaklar dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Rıza Baba sonunda Servet’i yakalamaya başarır. Güvenli eve yerleştirilen Servet, oradan yurt dışına kaçmak için adamları ile beraber basit bir plan yapar. Servet hastaneye kaldırılma numarası ile kendisi için gemi ayarlanan limana gittiğinde ise Rıza Baba ve ekibi karşısında bulur. Servet’in kaçma girişiminde bulunacağını düşünene ekip ona kötü bir sürpriz yapar. Böylece Servet için tüm yollar kapanır. Servet olayının çözülmesi ekibi rahatlatırken, yeniden ortaya çıkan istihbaratçı Cemil Mesut’u kendi işlerine alet etmeye başlar. Selin bu durumdan son derece rahatsızdır. Bu sırada Mesut ve Cemil’in gideceği operasyona Cemal de katılmak ister. Operasyonda Cemal’in vurulması ile ekibi derinden sarsar.

Arka Sokaklar Dizisi 580. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Arka Sokaklar dizisinin heyecan dolu son bölümünün ardından yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Cemal’in yaşayıp yaşamayacağının merak edildiği dizinin yeni bölüm fragmanında Mesut’un intikam için başlattığı mücadele dikkat çekti. Arka Sokaklar dizisi heyecan dolu yepyeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.