Teşkilat Dizisi 1. Bölüm Full İzle! 7 Mart 2021 Teşkilat Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Uzun süredir merakla beklenen TRT 1'in yeni dizisi yarın akşam ekranlarda olacak. Teşkilat 1. bölümü ile pazar akşamları saat 20.00'da başlayacak. Teşkilat 1. bölüm kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Teşkilat Dizisi 1. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

TRT1 ekranlarının yeni dizisi teşkilat bu hafta ilk bölümü ile ekrana gelecek. Uzun zamandır yayınlanan tanıtım filmleri ile izleyenlerin ilgisini çeken yapım hakkında ayrıntılar merak ediliyor. Çekimleri Ankara’da devam eden Teşkilat dizisinin yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstleniyor. Yapım şirketi ve TRT1 işbirliği ile kurulan sette çekimleri yapılan dizinin stoklu gittiği ve birkaç bölümün çekimlerinin tamamlandığı biliniyor. Tanıtım filmleri ile şimdiden izleyenlerde merak uyandıran yapım ilk bölümü ile 7 Mart Pazar akşamı ekrana gelecek. TRT1 ekranlarının iddialı yapımları arasında yer alması beklenen Teşkilat dizisi saat 20.00’da yayınlanacak.

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal Yurtçu’nun yer alacağı Teşkilat dizisi güçlü oyuncu kadrosu ile de ilgi çekti. Yapımda ikiliye Mesut Akusta, Ezgi Şenler, Ezgi Eyüpoğlu, Tuncer Salman ve Eneshan Nalbant gibi isimler de eşlik edecek. Güçlü oyuncu kadrosu ve heyecan dolu tanıtımları ile merak edilen yapım ilk bölümü ile yarın akşam izleyenlerle buluşacak.

Teşkilat Dizisi 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bir süredir yayınlanan tanıtım filmleri ile dikkatleri üzerine çeken Teşkilat dizisinin merakla beklenen ilk bölüm fragmanı da yayınlandı. Hikayesi anlatılacak Teşkilat’ın toplanma aşamasının görüldüğü ilk bölüm fragmanı heyecan dolu sahneleri ile beğeni topladı. İlk bölüm fragmanı ile merak uyandıran yapım yarın akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Teşkilat Dizisinin Konusu Nedir?

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alması beklenen ve özel bir sette, Ankara’da çekimleri devam eden Teşkilat dizisinde yabancı istihbaratçıların Türkiye’ye yaptığı saldırıların artması ile kurulan özel ve gizli bir ekibin hikayeleri anlatılacak. Ankara’da SİHA fabrikasına yapılan saldırı ile bir araya gelen özel bir TİM ekibinin vereceği heyecan ve aksiyon dolu mücadelenin anlatılacağı yapımda yaşanacaklar şimdiden merak konusu oluyor. Çaplar Ertuğrul ve Deniz Baysal Yurtçu’nun yeniden beraber kamera karşısına geçeceği yapım ilk bölümü ile yarın akşam ekrana gelecek. Teşkilat dizisinin ilk bölümü ile izleyenlerin takdirini toplaması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.