Survivor 2021 Tek Parça 6 Mart 2021 Cumartesi 41. Bölüm Canlı izle! Survivor 2021 Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

TV 8 ekranlarının rekortmen programı Survivor 2021 bu akşam ekranlarda olacak. Survivor 2021 6 Mart cumartesi kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz. Survivor 2021 41. bölüm fragmanını da izleyebilirsiniz.

Survivor 2021 41. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni programı Survivor Türkiye heyecan ve rekabet dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana geniş bir takipçi kitlesine sahip olan program her bölümü ile sosyal medyada gündem yaratıyor. İlgi ile takip edilen yapım her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları ekrana geliyor.

Acun ılıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor Türkiye programında bu sezon yine ünlüler ve gönüllüler takımları kıyasıya mücadele ediyor. Dokunulmazlık, ödül, sembol ve iletişim oyunlar için karşı karşıya gelen takımların heyecan dolu mücadeleleri ilgi ile takip ediliyor.

Survivor Türkiye 4 Martta Neler Yaşandı, Ödül Oyununu Kim Kazandı?

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor Türkiye son bölümü ile 4 mart günü ekrana geldi. Eleme gecesinin ardından yayınlanan ilk bölümde 8. haftanın kaptanları seçildi. Kaptanlık oylamasının ardından ise yemek ve market ödülleri için kıyasıya rekabet yaşandı.

Survivor Türkiye programının ekrana gelen son bölümünde 8. haftanın kaptanları seçildi. Ünlüler takımında en çok oyu alan Barış kaptan olurken, gönüllüler takımında ise kadın yarışmacılardan Hanzade yeni haftanın kaptanı oldu. Kaptanlık seçimlerinin ardından ödül oyunu ile kıyasıya rekabet ekrana geldi. Patates püresi ve patlıcanlı köfte yemeği için zorlu parkurda karşı karşıya gelen takımlardan ünlüler yiyecek ödülünün sahibi oldu. Yiyecek ödülünü ardından adada hayatı kolaylaştırmak için önemli oyunlardan biri olan market oyunu oynandı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı market oyununu ise gönüllüler takımı kazandı. Market oyununu kaybeden ünlüler takımı üzüntü yaşarken, 6. kez market oyununu kazanan gönüllüler takımı ise büyük mutluluk yaşadı.

Survivor Türkiye 6 Mart Tanıtımı Yayınlandı Mı, Bu Akşam Hangi Oyunlar Oynanacak?

Survivor Türkiye programının ekrana gelen son bölümünde kıyasıya rekabet eden takımlar yeni bölümde ise dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya gelecekler. 8. haftanın ilk eleme adayının belli olacağı programda heyecan dolu anların ekrana gelmesi bekleniyor. Survivor Türkiye heyecan dolu yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında sevenleri ile buluşacal.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.