Menajerimi Ara 28. Bölüm Full İzle Star TV! 7 Mart 2021 Menajerimi Ara Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Menajerimi Ara 28. bölüm tek parça izle, Menajerimi ara 28. bölüm fragmanı araştırması yapan kişiler, ekranların yeni dizisi Menajerimi Ara hakkında bilgi toplamaya devam ediyor. Menajerimi ara dizisi son bölümü izlemek isteyenler ise; makalemiz üzerinden izleyebiliyor. Menajerimi ara dizisi son bölüm için aşağıdaki videolar ve linklere göz atabilirsiniz. İşte Menajerimi Ara 28. Bölüm ve Menajerimi Ara 28. Bölüm fragmanı…

Menajerimi Ara 28. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun en başarılı yapımları arasında yer alan Menajerimi Ara dizisi her hafta heyecan dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ile buluşuyor. İlk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen yapımda bir menajerlik ajansında yaşanan macera dolu olaylar anlatılıyor. Başrollerinde Barış Falay, Canan Erdüder, Fatih Artman, Ayşenil Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş’ın yer aldığı dizi her hafta pazar akşamları saat 20.00’da Star TV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Menajerimi Ara Dizisi 27. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Menajerimi Ara geçen hafta 27. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Dicle ve Barış için işler daha karmaşık bir hal alırken ajanstaki tazminat meselesi ise herkesi karşı karşıya getirir. Menajerimi Ara dizisi geçen hafta ekrana gelen son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Menajerimi Ara dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Dicle ile ilgili çıkan haberler Barış’ın yanlış hamleler yapmasına neden olur. Bu sırada Feris’in hamile olduğunu öğrenen Serkan ise ona yaklaşmanın yollarını arar. Barış’ın annesinin gelişi Dicle ile olan ilişkisini kötü etkilerken, Dicle’nin Ömer ile yaptığı anlaşmada işleri kötü etkiler. Herkes için ortalığın karışık olduğu bu dönemde Feris ve Çınar yeni işleri için çalışmalara devam ederler. Yeni ajans planını ise sürpriz bir isim öğrenir. Bu sırada bir oyuncusunun tiyatroda yaşadığı krizi çözmeye çalışan Kıraç ise tazminat olayı yüzünden zan altında kalır. Ajansın kaderi için çok önemli olan tazminat meselesi herkesi karşı karşıya getirir.

Menajerimi Ara Dizisi 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Menajerimi Ara dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dicle ve Barış’ın işleri yoluna koymak için harekete geçtiğinin görüldüğü son bölümde Feris’in aldığı yeni karar ise şaşkınlık yaratır. Menajerimi Ara dizisi yeni bölümü ile yarın akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.