Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 8 Mart 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim Star TV?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah eğlenceli bölümü ile bugün 09.45'te Star TV ekranlarında olacak. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 8 Mart 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı eğlence dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Kıpır kıpır program izleyenlere enerjik bir sabah yaşatıyor. Global Medya’nın yapımcılığını üstendiği sabah programı yayınlanan ilk bölümünden bu yana izleyenleri ekrana kilitliyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı eğlence, müzik ve bilgi dolu bölümleri ile hafta içi hergün saat 09.45’te Star TV ekranlarında izleyenleri ile buluşuyor.

Ekranların sevilen yüzü Alişan ve pop müziğin popüler isimlerinden Demet Akalın’ın sunumu ile ekrana gelen sabah programında hergün birçok faklı konuda sohbetler ediliyor, izleyenler bilgilendiriliyor. Gündem konularından magazine, mutfaktan sağlığa, astrolojiden mimariye birçok farklı konuda uzman isimlerin katılımı ile sohbetlerin edildiği programda müzik şöleni de yaşanıyor. Sanat ve müzik dünyasının sevilen isimlerinin konuk olduğu programda sevilen şarkılar ekrana geliyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabha programının yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah Programı 5 Martta Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı 5 mart günü geçen haftanın son yayını ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen programın son bölümünde yine eğlence dolu anlar yaşandı. Müzik şöleninin yaşandığı programda lezzetli tarifler ve sağlıklı yaşam sırları da ekrana geldi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının ekrana gelen son bölümüne bir rüya ile hayatı değişen ve manevi hayatı benimseyen Güler Işık konuk oldu. Kanseri yenen ünlü sanatçı programda bilinmeyenlerini anlattı. Programda manevi yaşamın kapılarını aralayan Hayati İnanç da konuk olarak ağırlandı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah Programı 8 Mart Konukları Kimler Olacak?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı yeni haftanın ilk yayını ile bugün ekrana gelecek. Programın 8 mart konukları ise henüz belli olmadı. Sevilen sabah programı bugün saat 09.45’te canlı yayın ile ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.