Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 144. Bölüm Full İzle! 8 Mart 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı gündemi ile Show TV ekranlarında saat 15.15'te seyircisiyle buluşacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 8 Mart 2021 kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 8 Mart 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun en çok izlenen gündüz kuşağı programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme bugüne kadar konuşulmayan ve gizli kalmış suçları ortaya çıkarmaya devam ediyor. Programın sunucusu deneyimli gazeteci Didem Arslan Yılmaz, olayları farklı açılardan değerlendiriyor ve gerçekleri ortaya çıkarıyor. Suçlular ile mağdurların yüzleştiği programda çarpıcı gündemler ekrana geliyor. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı hafta içi hergün saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 5 Martta Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Show TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı 5 mart günü geçen haftanın son yayını ile ekrana geldi. Yine birçok farklı gündemin izleyenlerle buluştuğu programda şaşırtan gelişmeler yaşandı. Programın son bölümü yine merakla takip edildi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında sahte dolandırıcılık olayı ile gündem olan Dilara hakkında yaşanan yeni gelişmeler ekrana geldi. Ailesinin yanına dönmek yerine Emrah’ın sevgilisi ile yaşamayı tercih eden Dilara’nın evden kaçma görüntüleri ekrana geldi. Emrah’ın sevgilisi olduğu bilinen kadın ise Dilara ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Beraber yaşadıkları süreci anlatan kadın Dilara’nın neden Emrah’ın evini terk ettiğini açıkladı. Programın diğer gündemi ise Yusuf Beyi dolandırdığı iddia edilen Kezban hanım oldu. Kendisini savunmak isteyen Kezban hanım Vazgeçme muhabirleri ile röportaj gerçekleştirdi. Programın 5 mart gündemlerinden diğer ise 19 yaşındaki kayıp Cemile oldu. 32 gündür haber alınamayan Cemile, Didem Arslan Yılmaz ve ekibi tarafından aranıyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 8 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının ekrana gelen son bölümünün ardından programda bugün hangi gündemlerin ele alınacağı merak edildi. Haftanın  ilk yayını ile bugün yeniden izleyenleri ile buluşacak olan programda kayıp Cemile dosyasında elde edilen bilgiler ekrana gelecek. Yusuf Bey ve Kezban hanım arasındaki yüzleşmenin de devam edeceği program bugün saat 15.15’te Show TV ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.