Survivor 2021 Tek Parça İzle! 8 Mart 2021 Pazartesi Survivor 43. Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2021 bol aksiyonlu yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'da TV 8 ekranlarında olacak. Survivor 2021 43. bölüm kesintisiz izleme linkine ve 43. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor 2021 43. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni programı Survivor Türkiye yeni sezonun heyecan dolu bölümleri ile ekrana geliyor. İlk sezonundan bu yana ilgi ile takip edilen programın her bölümü sosyal medyada gündem oluyor. Birbirinden hırslı yarışmacıların yer aldığı iki takımın kıyasıya mücadele ettiği programda eğlence ve heyecan dolu anlar ekrana geliyor. Survivor Türkiye programı her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları saat 20.00’da TV8 ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın paylaştığı Survivor Türkiye programınsa bu sezon yine ünlüler ve gönüllüler takımları mücadele ediyor. Güç ve denge gerektiren zorlu parkurlarda kıyasıya yarışan takımlar dokunulmazlık, ödül, sembol ve iletişim oyunlarını kazanmak için rekabet ediyor. Her sene olduğu gibi yakında birleşme partisinin yapılacağı programda bu sene kazanan ismin kim olacağı merak ediliyor. Kimi zaman  bireysel kimi zaman da takım halinde yarışan takımların mücadeleleri heyecanla takip ediliyor.

Survivor Türkiye 7 Martta Neler Yaşandı, Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

TV8 ekranlarının fenomen yapımlarından Survivor Türkiye son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Programın dün yayınlanan bölümünde heyecan dolu dokunulmazlık oyunu oynandı. Kıyasıya rekabetin sonunda beraberlik oluşması ile kazanan takım bayrak yarışı ile belli oldu.

Survivor Türkiye programının dün akşam ekrana gelen son bölümünde ünlüler ve gönüllüler takımları dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Zorlu geçen yarışın ardından takımlar 9-9 skor ile berabere kaldı. Kazanan takım ise bayrak yarışı ile belli oldu. Dokunulmazlık oyununun ardından yapılan bayrak yarışının kazananı ise 10-9 skor ile ünlüler takımı oldu. Haftanın ikinci eleme adayı gönüllüler takımından seçilecek.

Survivor Türkiye 8 Mart Tanıtımı Yayınlandı Mı, Bugün Hangi Oyunlar Oynanacak?

Survivor Türkiye programının yeni bölüm tanıtımları ekrana geldi. Heyecanla beklenen yeni bölümde ödül oyunu oynanacak. Takımların yine kıyasıya mücadele edecekleri yeni bölüm bu akşam saat 20.00’da TV8’de yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.